LipjaniPress

Ja çfarë ndodh nëse shikoni shumë XXX

Shneta

Nëse shikoni shumë pornografi, ju mund të pësoni agresion seksual, thuhet sipas një studimi.
Hulumtuesit thonë që gjetjet nuk lënë dyshim se sa më shumë porno që shikoni, aq më shumë do keni sjellje agresive seksuale.

Në analizën e tyre, kërkues nga Universiteti i Indianës dhe Universiteti i Hawaii-t në Manoa analizuan 22 studime, të gjitha të lidhura me agresion seksual që kanë të bëjnë me shikueshmërinë e pornografisë tek të dyja gjinitë.

Edhe pse ky agresion është më shumë verbal, mund të ndodh edhe ai fizik. Raporti thotë: “Lidhja e agresionit seksual fizik, edhe pse i vogël në krahasim me agresionin seksual verbal, ishte ende pozitiv dhe domethënës”.

Studimi poashtu ka rënë në përfundim se shikimi i pornografisë ishte i lidhur edhe me një probabilitet të rritur të përdorimit të forcës ose kërcënimit për të bërë seks me dikë. Kjo do të thotë që pornografia është edhe shkak i rasteve të shumta të përdhunimit.

Facebook Comments

Related posts

Nëse mendon të abortosh? Së pari shiko këtë video…

lipjanipress

Hidhjuni ujë të nxehtë mollëve dhe me siguri do të zbuloni diç të tmerrshme (video)

lipjanipress

Kontrollojeni shëndetin tuaj për një minutë me këtë mënyrë të thjeshtë

lipjanipress

Operacion i rrallë i kryer me sukses nga mjeku lipjanas Dr.Xheladin Rizani dhe ekipa ndihmëse

lipjanipress

Duhani, shkaktar i 85 për qind të rasteve me kancer në mushkri

lipjanipress

Jeni ndarë por vazhdoni ta duani partnerin, ja si ta tejkaloni këtë periudhë

lipjanipress

Ja çfarë iu bën mushkërive kanabis

lipjanipress

Kërkohet ndihmë për shërim jashtë vendit për vëllezërit nga Gjilani

lipjanipress

Vetëm qumësht dhe hudhra, ja çfarë shëron kjo recetë e çuditshme

lipjanipress

Formula që kalkulon se sa i gjatë do të jetë fëmija juaj

lipjanipress

Ju duhet veç 1 vezë dhe qimet zhduken përgjthmonë

lipjanipress

10 ushqimet që i japin energji organizmit të njeriut

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli