LipjaniPress

Kryetari Ahmeti ka pritur një grup studentesh të Kolegjit UBT

Lipjani

Kryetari Imri Ahmeti, ka pritur sot një grup studentësh të vitit të parë nga Kolegji UBT të drejtimit Ndërtimtari dhe Infrastrukturë.

I pari i Lipjanit Imri Ahmeti deri sa ka uruar studentet për sukseset e tyre ai i ka njoftuar ata lidhur me funskionimin e Komunës sipërfaqen, numrin e banorëve dhe për disa nga projektet e realizuara kryesisht të infrastrukturës në territorin e Komunës së Lipjanit.
Ky grup studentesh ka vizituar edhe Drejtoratin për Gjeodezi dhe Katastër ku nga drejtori i këtij Drejtorati Avni Olluri janë njoftuar rreth punës praktike dhe përvojave të mira që bëhen në këtë sektor./lipjanipress.com//

Facebook Comments

Related posts

INTELEKTUALË TË SHUMTË ADEROJNË NË LËVIZJEN VETËVENDOSJE! NË LIPJAN

lipjanipress

Mbahet mbledhja konsultative e bordit të drejtorëve

lipjanipress

SBAShK-u apel nxënësve e arsimtarëve: Nesër në orën e parë mos shkoni në shkollë

lipjanipress

Zbulohet lista, këta janë kandidatët për deputetë nga PDK-ja

lipjanipress

Edhe Komuna e Lipjanit i bashkohet aksionit ” Ta Pastrojmë Kosovën” (FOTO)

lipjanipress

LDK-Lipjan: Baica dëshmoj se di të mbështes ata që punuan për të mirën e tyre

lipjanipress

Përurohet objekti i ri shkollor në Bujan

lipjanipress

Lulzim Qerimi i angazhuar për komunitetin Ashkanli. A do të jetë Lulzim Qerimi nënkryetari për komunitete, ma i sukseshmi në Kosovë pritet të shohim ne vijim.

lipjanipress

Komuna e Lipjanit njofton organizatat joqeveritare

lipjanipress

Përurohet projekti: “Përmirësimi i hapësirave publike në qytetin e Lipjanit, faza e dytë”

lipjanipress

Fauz Xhemajli, nënkryetar i Lipjanit

lipjanipress

Për një qeverisje që nuk e kemi parë në Lipjan Shkruan: Albulena Kelmendi

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli