LipjaniPress

Nuk do të besoni se në çfarë kushtesh jetojnë këto familje në Komunën e Prishtinës (Foto)

Lajme

Komisioni Komunal për Vlerësimin dhe Përzgjedhjen e Familjeve të Mundshme Përfituese nga Programi i Veçantë i Banimit Social, nga sot ka filluar vlerësimin dhe verifikimin e gjendjes së banimit të të gjithë atyre që kanë aplikuar në programin e veçantë për banim social, ashtu që drejtpërdrejt nga terreni të konstatojë vërtetësinë e aplikacioneve.

Janë 330 familje të cilat do të vizitohen gjatë muajit në vijim.

Aktualisht, në këso kushtesh jetojnë disa familje që janë raste sociale të Komunës së Prishtinës:

Facebook Comments

Related posts

Zyrtari i EULEX’it: Sistemi i drejtësisë të jetë llogaridhënës kur bën gabime

lipjanipress

Ta ndihmojm Florentin i cili është diagnostifikuar me Leukemia Akute.

lipjanipress

HOMAZHE NË VARREZAT E DËSHMORËVE NË RIBAR TË MADH DHE ZLLAKUQAN

lipjanipress

Goni Koci kërkon të zhduket ‘Vetëvendosje’

lipjanipress

A bash te Daut Haradinaj paska mbetur puna a?!

lipjanipress

Zyrtarizimi i kandidatëve për kryetar nga partitë e ndryshme

lipjanipress

Iraku nuk e njeh Kosovën edhe pse “po përballet me presion”

lipjanipress

E JASHTMJA MANIFEST I SË BRENDSHMES

lipjanipress

Veseli tallet me Kurtin: Kthehu nga Norvegjia, nuk do të ketë luftë

lipjanipress

Veseli pas rrënimit të murit: Mitrovica do të jetë qytet i bashkuar

lipjanipress

Kërcënimi Trump – Kina paralajmëron luftë me SHBA

lipjanipress

Mustafa shpjegon se çfarë ndodhi mes tij dhe Vuçiqit në Sarajevë (Video)

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli