LipjaniPress

Nëse mendon të abortosh? Së pari shiko këtë video…

Shneta

Ambicia apo Aborti…lexoni tekstin e mëposhtëm, në të cilin përshkruhet zhvillimi dhe metoda e abortimit të një fëmije. Pastaj mund të vendosni nëse aborti është gjë e thjeshtë e pa përgjegjësi, tranmeston lajmi.net

Ambicia apo Aborti

Java e parë: veza e fekonduar, hyn në barkun e nënës.

Java e dytë: jeta e re fillon të merr ushqim nga barku i nënës.

Java tretë: formohen sytë, së bashku me litarët kurrizorë, trurin, stomakun, mushkëritë, mëlçinë dhe veshkën.

ZEMRA fillon të rrahë…

Java e katërt: formohet koka, shtylla kurrizore kompletohet, litarët kurrizorë përfundojnë së formuari, ndërsa duart dhe këmbët fillojnë të formohen.

ZEMRA është duke rrahur më shpejtë…

Java e pestë: Gjoksi dhe barku formohen dhe veçohen nga njëra-tjetra duke marrë formën e tyre.

Sytë zhvillojnë retinën dhe bebëzën.

Veshët fillojnë të formohen.

Gishtat dhe shputat tashmë janë formuar.

Java e gjashtë gjer tek e teta: të gjitha organet tashmë janë prezente, duke përfshirë fytyrën, gojën, gjuhën.
Koka dhe truri janë të kompletuar.

Foshja fillon të reagojë duke gudulisur…

Java e tetë: foshnja tashmë ka shenjat e gishtërinjve, të cilat do të jenë të njëjta gjer në moshën 80 vjeçare!
Foshnja mund të kapë gjërat me duart e tij.

Java e njëmbëdhjetë gjer te dymbëdhjeta: i gjithë sistemi i foshnjës tani është duke punuar, tërësisht i formuar.

Foshnja gjithashtu është e gatshme të ndjejë dhimbje!

Në muajin e tretë, foshnja është e gjitha e formuara tashmë, tani vetëm se duhet të rritet.

Por, nëna dhe doktori i tij tanimë po diskutojnë rreth MBYTJES së tij!

Si mbytën fëmijët prej nënave të veta?!

Janë katër forma për të qenë mizorë dhe johuman:
Në cilën formë do të ikë fëmija?
Në secilën mënyrë se si ai do të VUAJË!

Metoda e thithjes me vakuum
Sikur fshisa me vakuum pastron ndyrësirën.

Foshnja do të largohet me pjesë të vogla.

Metoda e prerjes
Mjeku vetëm bën prerjen e foshnjës në disa pjesë, brenda barkut të nënës.

Metoda kirurgjikale
Mjekët e nxjerrin foshnjën jashtë me metoda kirurgjikale në barë të hapur

E ashtuquajtura –‘Metoda e kripës’
Solucioni i kripës mbush qeskën amniotike

Foshnja është digjet gjer sa të vdes!

Tani ju do të vendosni si të vdes fëmija juaj….

A dëshironi ende ta bëni këtë?!

Nuk tregoi se çfarë do të ndodhë më tutje por mund të bëhet…

Ndoshta një ditë do të krenoheni me arritjet e tij!

Imagjino sikur këta persona të abortoheshin nga nënat e tyre…

Aristoteli

John Lennon

Malkom X

George Uashington

Steve Jobs ….

Zgjidhja është e jotja!

Facebook Comments

Related posts

Shtoni pak kripë në shampo dhe shihni rezultatin e pabesueshëm!

lipjanipress

Ja çfarë iu bën mushkërive kanabis

lipjanipress

Ja pse duhet t’i mbështillni këmbët me foli alumini

lipjanipress

Ja pse është e dëmshme të pastroheni shpesh

lipjanipress

Nishanet në fytyrë dhe çfarë duan të thonë ato. Një pozicion një cilësi!

lipjanipress

Zbuloni nëse keni kancer gjiri përmes këtij testi të thjeshtë (FOTO)

lipjanipress

Detergjenti i rrobave dëmton sytë dhe na rrezikon shëndetin…

lipjanipress

Dy kosovarë shpikin picën e zezë, mahnitet e gjithë Zvicra

lipjanipress

Kontrollojeni shëndetin tuaj për një minutë me këtë mënyrë të thjeshtë

lipjanipress

Në Kosovë ka filluar “Java e Parandalimit të Kancerit të qafës së mitrës”

lipjanipress

Operacion i rrallë i kryer me sukses nga mjeku lipjanas Dr.Xheladin Rizani dhe ekipa ndihmëse

lipjanipress

Gjaku i trashë, qarkullim i dobët – shkaktarët, simptomat dhe shërimi

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli