LipjaniPress

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.

Lipjani

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
Kryetari Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka nënshkruar Marrëveshje Bashkëpunimi me përfaqësuesin e Rrjetit të Kosovës për Arsim dhe Punësim (KEEN).
Në këtë rast Kryetari Imri Ahmeti ka theksuar se do të mirëpres çdo iniciativë të cilat vijnë nga OJQ – të apo kush do qoftë tjetër, të cilat kanë impakt në jetën dhe mirëqenien e çdo qytetari lipjanas.
Kjo Marrëveshje përcakton kushtet dhe përgjegjësitë e bashkëpunimit në hartimin e Planit Lokal të Veprimit për përfshirjen e komuniteteve: rom, ashkalinj dhe egjiptas në komunën e Lipjanit (2017-2021).

Facebook Comments

Related posts

Njoftim – Kuvend zgjedhor në degën e PDAK-së në Lipjan

lipjanipress

Në sheshin Adem Jashari në Lipjan shumë shpejt do të vendoset Shtatorja e Komandantit Legjendar Adem Jashari

lipjanipress

U përkujtuan dëshmorët dhe martirët e Komunës së Lipjanit

lipjanipress

Kryetari I komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti të martën ka mbajtur takimin publik me qytetarët e kësaj komune

lipjanipress

Hajrullahu viziton zyrën komunale për punësim në Lipjan

lipjanipress

Kadri Veseli: PDK do ta kthejë politikën në shërbim të qytetarit

lipjanipress

H.S.Zeneli: Nait, mbushu me forcë dhe eja në debat (Foto)

lipjanipress

Familja e Nysret Dibranit, pas shtatë viteve bëhet më shtëpi (Foto+Video)

lipjanipress

Ardit Isuf Tasholli, ingjinieri i parë i Makinerisë të Energjisë së Ripërtritshme në komunën e Lipjanit

lipjanipress

Kryetari Ahmeti vizitoi disa nga projektekt që janë drejt finalizimit

lipjanipress

Këshilltarët e PDK-së,AAK-së dhe PSDK-së, thërrasin seancë të jashtëzakonshme

lipjanipress

Kryetari Ahmeti uron semimaturantët

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli