LipjaniPress

Ardit Isuf Tasholli, ingjinieri i parë i Makinerisë të Energjisë së Ripërtritshme në komunën e Lipjanit

Lajme Lipjani

Ardit Isuf Tasholli,ingjinieri I parë I Makinerisë të Energjisë së Ripërtritshme në komunën e Lipjanit “LipjaniPress.com” 10 korrik 2018

Në Universitetin e Prishtinës” Hasan Prishtina”,Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike,Sistemet e Energjisë së Ripërtritshme, të martën me 10.korrik 2018, Ardit I.Tasholli e ka mbrojtur Temën e Diplomës: ENERGJIA E RIPËRTRITËSHME DHE POLTECIALI I SAJ NË REPUBLIKËN E KOSOVËS. Energjia Solare Energjia e Erës Hidroenergjia Energjia e Biomasës dhe Energjia Gjeotermale, ishin temat boshte për të cilat në mënyrë profesionale I ka elaboruar ing. Ardit Tasholli para komisionit në përbërje: Prof.Dr. Rexhep Selimaj,mentor, Prof.Dr. Bedri Dragusha,anëtar dhe Prf. Dr. Xhevat Berisha,anëtar. E veçanta e kësaj përgatitje akademike ishte : Potenciali I Energjisë së Ripërtritshme në Republikën e Kosovës, Strategjitë Kosovës për Energji të Ripërtritshme, Kornizat Ligjore dhe Politikat Energjetike në Republikën e Kosovës dhe Tarifat nxitëse dhe Rëndësia e Tyre për Investime në Kosovë. Ndërsa, vlerësimi I komisionit të profesorëve në mbrojtjen e Temës së Diplomës me notën Dhjetë, gjithashtu ekompletoi pjekurinë profesionale të Inxhinierit të ri z. Ardit I.Tasholli. Vlenë për të thekësuar se ky ekspert I çështjeve energjetike ka edhe një përvojë të duhur GIZ-I,gjerma në bashkëpunim me Asociacionin për Energji të Ripërtritjes dhe Efiçencës të Energjisë,në Tiranë ,gjatë vitit 2017./LipjaniPress.com//


Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

LËVIZJA VETËVENDOSJE! QENDRA NË LIPJAN PREZENTON PROGRAMIN ME TË CILIN DO TË UDHËHEQ KOMUNËN

lipjanipress

Nxënësit shqelmojnë dhe përplasin karriget në Shtime(VIDEO)

lipjanipress

Problemet e mërgimtarëve gjatë aplikimit për të votuar në Kosovë

lipjanipress

As AAK nuk kthehet mbrapa- ushtria duhet të themelohet

lipjanipress

Kryetari Buja mbështetet fuqishëm nga strukturat e PDK-së në Kraishtë

lipjanipress

Policia jep detaje rreth plaçkitjes së bankës në Shtime

lipjanipress

Selim Pacolli sqaron se kur do të përfundojë kufizimi për veturat në Prishtinë

lipjanipress

Sulmet kibernetike rrezikojnë edhe sigurinë e Kosovës

lipjanipress

Këto janë temperaturat për pesë ditët e ardhshme

lipjanipress

Prishtinë, arrestohen dy të mitur për posedim të narkotikëve

lipjanipress

Gjendet traktori i vjedhur para 18 vjetësh (Video)

lipjanipress

Maqedoni – Nga 2.900 bursa vetëm 373 për studentët shqiptarë

lipjanipress
Skip to toolbar