LipjaniPress

Avni Nazmi Limani :kandidat pë asamblenë komunale në Lipjan

Lajme Lipjani Zgjedhjet 2017

Avni Limani  ka lindur me 24.08.1979 , në Gadime të Eperme.

Shkollen fillore e ka përfunduar në vendlindje ndërsa , shkollimin e mesëm drejtimi Ekonomik-Babush-Lipjan. Z.Limani ka diplomuar në Fakultetin Ekomomik në Univerzitetin e Prishtines ,drejtimi Banka dhe Financa. Pas diplomimit ka vazhduar trajnimet profesionale në Shoqaten e Kontabilistëve të Çertifikuar të Kosovës, ndërsa nga viti 2005 ka themeluar Agjencionin Privat (Ortakri)“Dituria” e cila mërret me menaxhimin e kontabilitetit të kompanive private. Limani.gjithashtu ka ndjekur trajnime tjera ku edhe është i çertifikuar në:• Institutin Kosovar për Menaxhim,Marëdhëniet me Publikun dhe Komunikim • Instituti Kosovar për Menaxhim,Klasifikimi,Sistematizimi i vendeve të Punës , Sistemi i Pagave,Shtesave dhe Kompenzimet tjera në Kosovë • Kompania “Amt-Consulting, Small Business Management and Introduction to marketing. Avni Limani përveç ghuhës amëtare njehë edhe gjuhën Angleze në (nivel mesatar). Avniu, nga viti 2007-2008 ka qenë drejtor në Drejtorinë për Ekomomi dhe Zhvillim në Komunën e Lipjanit, ndërsa nga viti 2010-2013 është emruar drejtor në Drejtorinë për Shërbime Publike në Komunën të Lipjanit. Aktualisht merret me kontabilitetin dhe njëkohësisht konsulent financiar në Kompaninë Ndërtimore N,N”QUKA-Co”e cila mërret me ndërtim. Jetoj në Lipjan .Eshtë i martuar dhe ka një fëmijë Gjithashtu është kandidat për Asamblenë Komunale nga AAK –ja,për Komunen e Lipjanit dhe mbanë Nr.11. Avniu prêt nga vutuesit e tij mbështetje në zgjedhjete e 22 Tetorit,ku edhe do të jet zëri i qytetarëve dhe votuesve të tij në Asamblenë Komunale./LipjaniPress.com//

Me respket Avni Nazmi Limani

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Kaloi valixhen në aeroport, ajo që kapën rrezet X i tmerruan të gjithë

lipjanipress

Qytetar të shumët nga Hallaqi i Madh sonte priten kryetarin Imri Ahmeti dhe ekipin e tij.

lipjanipress

Mogherini raporton të hënën për vizitën e saj në Kosovë

lipjanipress

Nga sot ndërpres aktivitetin tim politikë në PDK.

lipjanipress

Ish-kryeministrit Bajram Rexhepi i keqësohet gjendja shëndetësore

lipjanipress

Ish Kryeministri i Kosoves ndërron jetë!

lipjanipress

Nënshkruhet marrëveshja për Projektin e Statistikave në Vendim-marrje

lipjanipress

Babë e bir i sulmojnë mësimdhënësit në Gjilan me sopat

lipjanipress

Treshja e PDK-së me mesazh të koduar »: Punët e mëdha fillojnë nga një hap i vogël

Granit

Jetojnë në Kosovë – rom, ashkali dhe egjiptian – ëndërrojnë Europën (VIDEO)

lipjanipress

Përurohet projekti “Sistemi i unifikuar i adresave” në Komunën e Lipjanit(FOTO)

lipjanipress

Reçica jep një lajm të rëndësishëm për punëkërkuesit

lipjanipress
Skip to toolbar