LipjaniPress

B.Olluri: Në shenjë falënderimi ,,Të jemi krenar për këta mjekë Kosovarë”

Lipjani

Në shenjë falënderimi ,,Të jemi krenar për këta mjekë Kosovarë”
Pra disa ditëve kisha nënën e sëmur V.O nga Krojmiri dhe kisha dëshirë ta vizitoi në QKMF Lipjan.
Aty kërkova ndihmë te Dr F. Mëziu. Ndonëse nëna nuk kishte mundësi të ngjitej në Ordinancën e ti por ai pa pretes në cilsin e një humanisti të vertet më tha ,, jo pa problem unë do të zbres poshtë”. Me një profesionalizëm, modesti dhe afërsi humane pas vizites edhe pse në kushte pune jo të përshtatshme kërkoi nga ne familjaret dhe e bindi pacienten se problemin do ta zgjidhni në QKUK Gastroenterologji.
Ne fillim patëm shumë hezitime por jemi befasuar me pritjen që kemi hasur në Klinik. Fjala e parë e mjekëve në QKUK ishte po Dr Mëziu ka pas të drejt që ju ka referuar. Aty kem pa shumë e shumë mjekë të cilet edhe nga klinikat tjera kanë vizituar dhe hulumtuar për të gjetur shkakun dhe mjekuar pacienten pra nënën time.
Faleminderit Dr F. Mëziu
Faleminderit QKUK dhe Kl. Gastroenterologjisë.
B.Olluri Krojmir

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Pse Ibrahim Rugova është figurë kaq e rëndësishme? (VIDEO)

lipjanipress

Njoftim: Gruaja Demokratike e Kosovës dega në Lipjan

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti sot vizitoi për së afërmi punimet në hapjen dhe zgjerimin e shtratit të lumit në Blinajë.

lipjanipress

Ngrihet aktakuzë kundër Shukri Bujës dhe 8 ish-zyrtarëve të Komunës së Lipjanit

lipjanipress

H.S.Zeneli: Nait, mbushu me forcë dhe eja në debat (Foto)

lipjanipress

Rrëzohet shtylla elektrike në Lipjan Femijet luajn me rrymen (FOTO)

lipjanipress

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.

lipjanipress

Nëndega e Mirenës ,sot ishte nikoqire e takimit të radhës së PDK-së!

lipjanipress

Njoftim – Kuvend zgjedhor në degën e PDAK-së në Lipjan

lipjanipress

Shëndetësia e Lipjanit përfiton pajisje bazike për Kujdesin Primar Shëndetësor

lipjanipress

NJOFTIM: Rezultatet e vlerësimit të përzgjedhjes së ndërtesave përfituese për pjesëmarrje në projektin

lipjanipress

Sondazhi i organizuar nga LipjaniPress, nxjer fitues kryetarin aktual Imri Ahmeti.

lipjanipress
Skip to toolbar