LipjaniPress

Gjatë ditëve në vijim vendet që do të mbesin pa rrymë

Lajme Lipjani

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë:

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mramori (Kodi:10014001) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Hajvalia (Kodi:10014002) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvalia.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Graqanica 2 (Kodi:10014003) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Graçanicës, Kishnica, Badovci i Ri.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 05.12.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

5.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi:16021004) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.12.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

· Dalja 10/04 kV Lagje spitalit 3 (Kodi:19000038178) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr. Muharrem Fejza, rr Mbreti Genc dhe rr. Ahmet Korenica.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i linjës ajrore në kabllore.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05,06.12.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Peqani (Kodi:32000007) prej orës 09:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të tensionit të lartë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Levisha (Kodi:31000012) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ujësjellsi (Kodi:31000013) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ujësjellësi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shkolla e Muzikës (Kodi:31000016) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit, Shadervani, Shkolla e mesme Gjimnazi dhe rr.Ismet Jashari-Kumanova.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dardania (Kodi:31000017) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dardania.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zhupa (Kodi:31000026) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja-Selle, Mushnikove, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe revizion i kthinave.

6.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe revizion i kthinave.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Shtërrpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi I Shtërrpcës 1 (Kodi:40044001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë Shtërrpces, Ambulanta dhe Shtëpia e mallrave.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit në TS Ambulanca.

2.

Më 02.12.2017 në NS 35/10 kV Shtërpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Brod-Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Bitia e Ulët, Bitia e Epërme, Shushiqa, Paloja, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e dy TS nga Dalja e Brodit- Gotovushës në daljën e Shtërpcës 1.

3.

Më 02.12.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shtërpca 1 (Kodi:40044001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërpcës te Ambulanca, komuna si dhe Shtëpia e Mallrave.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e dy TS nga Dalja e Brodit- Gotovushës në daljën e Shtërpcës 1.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kernicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogeë, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkovëdhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Runiku (Kodi:74000005) prej orës 11:00 deri në orën 11:30 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runikë, Bajë, Syriganë, Radishevë, Qitak, Leqin dhe Pemishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV .

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.12.2017 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Ibër-Lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 10:00 deri ne ors 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i përçuesve 35kV.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ereniku (Kodi:80080011) prej orës 10:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerim, Sadik Pozhegu dhe Ëesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i shtyllave dhe tërheqja e përçuesve.

2.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Caralluka (Kodi:82082001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit.

3.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV IMN (Kodi:80080027) prej orës 13:00 deri në orën 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Tjegullorja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupit matës.

4.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sillosi l (Kodi:82081001) prej orës 10:30 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesën: Fabrika Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupit matës.

5.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sillosi ll (Kodi:82081002) prej orës 11:00 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupit matës.

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Ministrja e Integrimit Europian në Serbi: BE-ja s’është e plotë pa Serbinë

lipjanipress

PLAKU ALBIN KURTIT: UNË TY TË KAM PËRCJELLUR QE 10 VITE, GJITHA FJALËT TË KANË DALË TË VËRTETA (VIDEO)

lipjanipress

Shukri Buja tregon nëse Nisma do ta kandidojë për kryetar të Lipjanit

lipjanipress

Procesi gjyqësor vazhdon kundër të akuzuarve për puç në Mal të Zi

lipjanipress

Fauz Ramiz Xhemajli Ushtruesi i detyrës të kryetarit të AKR-së,dega në Lipjan,

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti ka vizituar fillimin e punimeve tek udhëkryqi Lipjan – Magurë -Shtime.

lipjanipress

100 vjeçarja qe lexon çdo ditë Kur’an (Video)

lipjanipress

Erona Hogjaj nga Rahoveci Finaliste Miss Suisse Francophone.

lipjanipress

Vjedhjet dhe narkotika nuk kanë të ndalur as në Lipjan

lipjanipress

Uragani Harvey, vogëlushja e humbur shpëtohet nga kalimtari (Video)

lipjanipress

‘THE ROCK’ ËSHTË SHUMË I MADH PËR MAKINAT E “FAST AND FURIOUS”

lipjanipress

Vetëvendosje u shkon tek dyert qytetarëve për t’i thirrur për protestën e nesërme

lipjanipress
Skip to toolbar