LipjaniPress

Hapat që duhet ndjekur për t’u regjstruar si votues jashtë Kosovës:

Lajme Lipjani

1. Shkarkojeni formularin e aplikimit për votim jashtë Kosovës;
2. Shtypni formularin e shkarkuar;
3. Plotësojeni formularin me të dhënat e juaja. Shkruani qartë dhe me shkronja të shtypit. Në fund e nënshkruani formularin;
4. Skenojeni apo e fotografoni me telefon mobil formularin e plotësuar dhe të nënshkruar. Kur e fotografoni i kushtoni kujdes qe i tërë formulari të jetë i dukshëm dhe i lexueshëm;
5. Formularit të plotësuar bashkangjitnjani kopjen e letërnjoftimit apo pasaportës së Republikës së Kosovës dhe së bashku i dërgoni me email në adresën e KQZ-së ovpp@kqz-ks.org ose me fax në numrin: +381 (038) 213 200.
6. Formularin duhet ta dërgoni më së largu me 22 maj 2017./Lipjanipress.com//
ketu mundeni ta shkarkoni Folmularin e votimit KLIKO KETU

 

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Kryetari Ahmeti ka inspektuar asfaltimin e rrugëve në Gadime

lipjanipress

Lipjani si gjithmon zemërgjerë për djaloshin 25 vjec Sejdi Smajli, mblidhen afro 40 mijë euro për pak orë

lipjanipress

Këshilltarët e PDK-së,AAK-së dhe PSDK-së, thërrasin seancë të jashtëzakonshme

lipjanipress

Adri Nurellari braktis Hashim Thaçin

lipjanipress

Opozita kritikon komunën e Lipjanit për tejkalim të numrit të të punësuarve

lipjanipress

Limaj thotë se opozita do t’i fitojë 57% të votave në zgjedhjet e ardhshme (Video)

lipjanipress

Këto janë faktet pse kerkoj dorëheqjen e Shpend Ahmetit (video)

lipjanipress

Në Ferizaj po jepen viza të rrejshme për Gjermani

lipjanipress

As AAK nuk kthehet mbrapa- ushtria duhet të themelohet

lipjanipress

Hoxha: Rruga drejt integrimit e vetmja alternativë

lipjanipress

QENDRA E LËVIZJES VETËVENDOSJE! NË LIPJAN, NË NJË TUBIM MADHËSHTOR BËRI PREZANTIMIN E KANDIDATIT PËR KRYETAR TË KOMUNËS SË LIPJANIT DHE KANDIDATËVE PËR KUVENDIN E KOMUNËS SË LIPJANIT.(VIDEO+FOTO)

lipjanipress

Ndërtohet qendra për përkujdesjen e fëmijëve bonjakë në Gjilan

lipjanipress
Skip to toolbar