LipjaniPress

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së nesërme

Lajme

Korporata energjetike KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së nesërme
Kjo është komunikata e plotë e KEDS’it:

Mitrovicë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.04.2017 në NS 110/35/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Likovci (74000001) prej orës 12:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave të betonit të TM, shtrirja e përçuesit dhe energjizimi i TS të ri , LOT 2.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 05.04.2017 në NS 110/35 kV Shupkovci do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shipoli (71075001) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

·

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol. Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i largpërçuesi dhe trafostacionit.

2.

Më 05.04.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fabrika e mun & Fabrika e plastikes (74000002) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Jashari, Fabrika e Bylmetit (Drena), QTA-ja, Sillosi dhe Fabrika e Municionit.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

3.

Më 05.04.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Llausha (74000011) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri, lagjja III e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

3.

Më 05.04.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Qyteti 1 (74000009) prej orës 13:00 deri në orën 14 :00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Qyteti I”,TS Spitali,TS Barnatorja,TS Shaban Jashari, TS Rukolli 6 dhe TS Te 110kv.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

Prishtina

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 05.04.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj dhe Dobratin 1.

Arsyeja e ndërprerjes: punime në largpërçuesin 10 kV fshatin Dobratin-Pakashticë.

2.

Më 05.04.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Llausha (Kodi:14000013) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit energjetik në NS 10/0.4 kV Zakut-2.

3.

Më 05.04.2017 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Komorani (Kodi:16023007) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqët, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushnik (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: punime në LP 10 kV.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Familja Curri fal shoferin që ia mbyti vajzën Bleranda

lipjanipress

Gecaj godet prapë Vetëvendosjen: Nga pushteti na largojnë veç nëse na vrasin rrugëve (Video)

lipjanipress

BE paralajmëron themelimin e Asociacionit pas rrënimit të murit në Veri

lipjanipress

Shuhet Agim Binaku, zëri i gazetarisë sportive

lipjanipress

‘FSK’së i duhen 10 vjet që të arrijë nivelin e nevojshëm të Ushtrisë’ (Video)

lipjanipress

LDK-Lipjan prezanton Sllovin disa pamje më herët dhe tani.

lipjanipress

Ku mbet gjaku, A mjafton kjo?.

lipjanipress

Vdekja e 4-vjeçarit nga qentë, helmim masiv i kafshëve të rrugës nëpër Maqedoni

lipjanipress

Alarmi vjen nga Franca: Trump dhe Putin do të “rivizatojnë” hartën e Evropës

lipjanipress

Vendim ekstrem i opozitës, Bogdani: Braktisim komisionet deri në fund të Parlamentit

lipjanipress

Garrett: Parashikimet e mia për Maqedoninë ishin joreale, diçka si “La la Land”

lipjanipress

Labinot Tahiri vjen me një tjetër paralajmërim

lipjanipress
Skip to toolbar