LipjaniPress

Këshlltarëve të Komunës së Lipjanit nuk u lejohet qasja në dokumentet zyrtare

Lajme Lipjani

Kuvendari Qeriqi: Imri Ahmeti dyshoj të jetë i përfshirë në dallavere me ndërtesa

Lipjanipress 22 nëntor

Ramiz Qeriqi,këshilltar në Kuvendin e Komunës të Lipjanit,nga radhët e PDK-së, përmes një kërjëse është inteëresuar që të ketë casje në dokumente zyrtare të komunës lidhur me disa çështje dhe probleme në Komunën e Lipjanit, për të cilat ai ka dyshime.Mirëpo,një gjë e tillë ka qene e pa mundur dhe përgjigjje nuk ka marrë. Këshilltari i PDK-së, Ramiz Qeriqi, shpreh dyshimet e tij, se kryetari i komunës së Lipjanit z.Imri Ahmeti ,është përfshirë në “lojërat” rreth ndërtimit të disa ndërtesave, që sipas Qeriqit, janë në konflikt interesi.
“Kam kërkuar qasje në dokumetet zyrtare para 1 viti. Unë në kohën kur kam kërku qasje në dokumetet zyrtare, kam dyshu diçka dhe doli ajo qe kam dyshu. Dyshimi im ishte se Imri Ahmeti së bashku me dy drejtorët e tij, njëri nga ta drejtor i Kadastrës në mandatin e kaluar, ndërsa tash drejtor i Administratës Komunale z.Avni Olluri, kanë vepruar jashtëligjshëm. Unë kam kërku qysh iu kanë dhënë leje ndërtimeve të larta në Komunën e Lipjanit dhe pas pritjeve të gjata ende nuk kam marrë ndonjë pergjigje dhe e kam ndërmend që prap ta bëjë edhe një kërkesë. Dyshimet janë për disa ndërtesa që janë konflikt interesi. Gjithashtu dyshoj qe në këto ndertesa ka qasje Imri Ahmeti dhe ka hangër prej tyne”, ka thënë Qeriqi.citon “Ulpianapress”.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Opozita kritikon komunën e Lipjanit për tejkalim të numrit të të punësuarve

lipjanipress

Aktakuzë për Koordinatorin e Inspektoratit të Punës që morri 10 mijë Euro ryshfet

lipjanipress

Kryetari Ahmeti ka mbajtur takimin e rregullt me drejtorët e Drejtorateve Komunale

lipjanipress

Reshitaj tregon planet për luftimin e ndotjes së ambientit

lipjanipress

Kujdes jo vetëm në Gërmi, Vipera Ammodytes gjarpri vdekjeprues (FOTO)

lipjanipress

Organizatat e Shoqërisë Civile të Komunës së Lipjanit shqyrtuan prioritetet e programit ReLOad

lipjanipress

LEKAJ TAKON THAÇIN PAS POLEMIKAVE

lipjanipress

Komuna e Lipjanit ndër komunat e para me sistem të prokurimit elektronik (Foto)

lipjanipress

Daut Haradinaj: Fitim Selimi do te jetë Kryetar i Lipjanit(FOTO)

lipjanipress

Eksperti nga Gjermania: Argumentet që zbulojnë manipulimet dhe mashtrimet e komisioneve për demarkacionin!

lipjanipress

‘Mars’ tërheq disa lloje çokollatash nga tregu – mund të përmbajnë virus vdekjeprurës

lipjanipress

Mbetet e bllokuar rruga “Eqrem Çabej” pas plagosjes me armë zjarri

lipjanipress
Skip to toolbar