LipjaniPress

Komuna e Lipjanit njofton organizatat joqeveritare

Lipjani

NJOFTOHEN, Organizatat joqeveritare të interesuara dhe aktive, të cilat zhvillojnë aktivitetet e tyre në Komunën e Lipjanit, se është vazhduar afati për aplikim për projektet e tyre për ndarje subvencioneve nga Komuna për vitin 2017, sipas Ftesës publike për aplikim e datës 06.03.2017.
Afati për aplikim vazhdohet deri me datën 14.04.2017 ora 16:00.
Të gjitha organizatatat Joqeveritare aktive të cilat kanë aplikuar mirëpo nuk kanë kompletuar dokumentacionin e kërkuar sipas ftesës publike për aplikim do tu ipet edhe një mundësi për kompletimin e dokumentacionit dhe afati i fundit për kompletim të dokumentacionit do të jetë dita e fundit për aplikim përkatësisht më së largu me datë 14.04.2017 ora 16:00./Lipjanipress.com//

për më shum kliko në linkun më posht

https://kk.rks-gov.net/lipjan/getattachment/Njoftimet/Njoftim-per-vazhdimin-e-afatit-per-aplikim-per-OJQ–te-e-ndryshme-(2).PDF.aspx

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Me rastin e 7 marsit – Ditës së Mësuesit,Kryetari Ahmeti ndan mirënjohje

lipjanipress

Jakup Lecaj: Ukraine , Ne Fshatin Karakurt ku jetojne Shqiptare.

lipjanipress

Deri kur me projekte të dështuara

lipjanipress

Genoveva Ruiz Calavera dhe Apostolova priten nga Kryetari Ahmeti

lipjanipress

Hapja e fushatës së Nismës për Kosovën – Lipjan.(Video+Foto)

lipjanipress

Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB)

lipjanipress

Ky është parashikimi i motit për sot

lipjanipress

Njihuni me nofkat e komandantëve gjatë luftës kush ishin, Korbi, Gjermani, Gazetari…

lipjanipress

LISTA E KANDIDATËVE TË SUBJEKTIT POLITIK AKR DEGA LIPJAN SI DHE SUBJEKTI POLITIK PARTIA LIBERALE DEGA LIPJAN

lipjanipress

170 mijë euro për ndërtimin e shtratit të lumit Sitnica

lipjanipress

Rruga apo Laminati që u ndërtua nga Ministria e Pal Lekaj

lipjanipress

Rinia Demokratike e Kosovës – Lipjan

lipjanipress
Skip to toolbar