LipjaniPress

Kryetari Ahmeti ka pritur në takim përfaqësueset e Forumit për Iniciativa Qytetare

Lipjani

Kryetari i Komunës Imri Ahmeti ka pritur sot në zyrën e tij drejtoreshen ekzekutive të Forumit për Iniciativa Qytetare (FIQ) Dajana Berisha, me të cilën ka diskutuar rreth gjetjes së mundësive për angazhim të përbashkët në mes të Komunës së Lipjanit dhe FIQ, në fushën e zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik përmes nxitjes dhe përkrahjes së ndërmarrësisë, punësimit të të rinjëve dhe të gruas, menaxhimit të hapësirave publike dhe përfshirjes së qytetarëve në vendimarraje.
Kryetari Ahmeti ka njftuar drejtoreshen Berisha për qasjen e re strategjike të Komunës së Lipjanit rreth zhvillimit ekonomik dhe fuqizimit te sektorit privat si dhe ka ofruar bashkëpunim të ngushtë duke u fokusuar më shumë në fushën e përkrahjes së fëmijëve përmes financimit të ideve ivonative.
FIQ u deklarua e gatshme për të përkrahur Komunën e Lipjanit në fushat larte cekura.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Press Lipjani

Zgjedhjet i kushtojnë vendit 5 milionë euro, KQZ aprovon buxhetin

lipjanipress

“Ju tregoj datën kur do të nisë Lufta e Tretë Botërore”, flet burri që s’ka dështuar në asnjë parashikim

lipjanipress

Në kujtim të përvjetorit të Masakrës së Reçakut

lipjanipress

Avokati i Popullit: Kushtëzimi për pagesën e tatimit në pronë, i paligjshëm

lipjanipress

Salla Rinore nuk kishte hapësirë të duhur për ti pranuar të gjithë këta anëtarë dhe simpatizues të cilët bartnin flamuj partiak dhe shtetëror(FOTO+VIDEO)

lipjanipress

Në Lipjan nuk është mbajtur mbledhja e KK-së, Opozita qendron në kërkesën për mbajtje të mbledhjës të jashtzakonshme

lipjanipress

“Gëzim Gashi ( Albin Kurti i Ashkalive dhe Egjiptianve)”

lipjanipress

Historiku i fshatit “Shalë:” Komuna Lipjanit

lipjanipress

Fauz Xhemajli, nënkryetar i Lipjanit

lipjanipress

Lipjani së shpejti me fusha moderne sportive për tenis, basketboll dhe futboll(Foto)

lipjanipress

Kryetari Ahmeti ka vizituar fshatin Babush

lipjanipress
Skip to toolbar