Lipjanipress

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim përfaqësuesin e “KVB”

Lajme Lipjani

Këshillit të Veprimit Bujqësor, Valon Mziu me të cilin ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me qëllim bashkëpunimit dhe koordinimit në fushën e zhvillimit të resurseve humane në sektorin e bujqësisë konformë nevojave të tregut të punës.

Komuna e Lipjanit dhe OJQ KBV së bashku do të kontribuojë në drejtim të zhvillimit të përkrahjes dhe promovimit të sektorit edukativ dhe profesional në fushën e bujqësisë, biznesit dhe profileve të tjera deficitare si në vend ashtu edhe jashtë vendit.

Facebook Comments

Related posts

Mediat serbe paralajmërojnë ndërtimin e një muri të ri në Veri

lipjanipress

Kritiku i Putinit, sërish në koma – dyshime për shkakun

lipjanipress

PUNËTORI PËR TË MBËSHTETUR KOMUNITETET E TË MËSUARIT SË BASHKU

Press Lipjani
Albanian
Kalo te paneli