LipjaniPress

Kryetari Imri Ahmeti sot vizitoi për së afërmi punimet në hapjen dhe zgjerimin e shtratit të lumit në Blinajë.

Lipjani

Punimet vazhdojn.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Arrestohet hajni i Lipjanit

lipjanipress

Ftesë për Propozime (FP) për përzgjedhjen e Ndërtesave shumëbanesore në bashkëpronësi

lipjanipress

“Ju tregoj datën kur do të nisë Lufta e Tretë Botërore”, flet burri që s’ka dështuar në asnjë parashikim

lipjanipress

Ardit Isuf Tasholli, ingjinieri i parë i Makinerisë të Energjisë së Ripërtritshme në komunën e Lipjanit

lipjanipress

Shënohet Dita e Çlirimit në Lipjan

lipjanipress

Nderohen martirët e fshatrave Ribar i Vogël dhe Blinajë (Foto)

lipjanipress

Doarsa Kica–Xhelili: kandidate për deputete në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

lipjanipress

NEVOJA PËR REFORMA NË DIPLOMACINË E KOSOVËS

lipjanipress

U mbajt Kuvendi i Punës së Lidhjes Demokratike të Kosovës Dega në Lipjan.

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti nga nesër në tubime falënderuese për qytetarët

lipjanipress

Për herë të dytë dështon aprovimi i pikave të rendit të ditës në mbledhjen e Kuvendit të komunës të Lipjanit

lipjanipress

Sot dita e fundit e kualicionëve zgjedhore sapo u lidh një Kualicion zyrtarisht

lipjanipress
Skip to toolbar