LipjaniPress

Kuvendi i Komunës ka mbajtur mbledhjen e 8-të me radhë

Lajme Lipjani

Kuvendi i Komunës së Lipjanit, nën udhëheqjen e kryesuesit Daut Azemi gjatë ditës së sotme ka zhvilluar punimet e seancës së tetë me radhë, në të cilën janë shqyrtuar pikat e rendit të ditës të cilat ishin të propozuara për këtë mbledhje.

Në fillim kësaj seance këshilltarët kanë adresuar një mori pyetjesh për ekzekutivin komunal, ku edhe në të njejtën kohë kanë marrë përgjegjje nga drejtorët përkatës.
Po ashtu gjatë kësaj seance Kuvendi ka provuar, Propozim Vendimin për shpalljen e Gani Demir Retkocerit, qytetarë nderi i Komunës së Lipjanit, Propozim Vendim paraprak për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronës së paluajtshme të komunës, Propozim Vendim për shkëputjen e kontratës 1-464-3593 të datës 11.08.2011 për dhënien me qira të lokalit paluajtshmërisë.
Ndërsa, propozim Vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e Statutit të Komunës 1Nr.110-623 i datës 26.09.2008 është shtyer për seancat e ardhshme të Kuvendit të Komunës.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Nderohen dhe përkujtohen dëshmorët dhe martirët e Komunës së Lipjanit

lipjanipress

Partitë politike ta gjejnë një formulë për Demarkacionin, thotë Haliti

lipjanipress

Çfarë kishte shkruar 10 ditë më parë Jashari për presidentin Thaçi?

lipjanipress

Lipjan dhe në këto vende nesër do të ketë reduktime të rrymës

lipjanipress

Koci: Shumë shpejt do ta padisim Serbinë për gjenocid në Kosovë

lipjanipress

PDAK-Lipjan, Bajram Gashi bartës i listës.

lipjanipress

Komunikat :Partia e Ashkalive për Integrim Dega-Lipjan

lipjanipress

Turqia do të dërgojë Holandën në Gjykatën Europiane të të Drejtave të Njeriut

lipjanipress

Në sheshin Adem Jashari në Lipjan shumë shpejt do të vendoset Shtatorja e Komandantit Legjendar Adem Jashari

lipjanipress

“Shkrihen” marrëdhëniet SHBA – VV. Zv/ndihmës sekretari amerikan takim me Visar Ymerin

lipjanipress

VIDEOSKANDAL:SHEFI I KABINETIT TË SFARQËS JEP PARA PËR TË VOTUAR LDK-N

lipjanipress

Lipjan: Zvarritja e rrethrrotullimit kthehet ne “pikë të zezë”

lipjanipress
Skip to toolbar