LipjaniPress

Kuvendi i Komunës mbajti mbledhjen e 41-të me radhë

Lipjani

Kuvendi i Komunës së Lipjanit gjatë ditës së sotme nën udhëheqjen e kryesueses Vlora Limani- Hajnuni, ka mbajtur mbledhjen e 41 me radhë.
Në këtë mbledhje të Kuvendit Komunal është aprovuar propozim Rregullorja për caktimin e tatimit në prone, propozim Vendimi për ndarjen e mjeteve për Bashkësinë Islame, propozim Vendimi për miratimin e Planit të Veprimit për përfshirjen e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian në Komunën e Lipjanit për vitin 2018-2022, propozim Rregullorja për Transparencë si dhe Porpozim Vendimi për miratimin e Planit të Punës së Kuvendit për vitin 2018. Në kët mbledhje u diskutua edhe propozim Vendimi për Planifikimin e Buxhetit për vitin 2018-2020, mirëpo ky propozim Vendim nuk kaloj sepse nuk u votua nga partitë opozitare./LipjaniPress.com//

Facebook Comments

Related posts

Opozita kritikon komunën e Lipjanit për tejkalim të numrit të të punësuarve

lipjanipress

U bënë gati katër muaj të bllokimit të punës së Kuvendit komunal nga Kryesuesja e KK- së në mënyrë të jashtëligjshme duke shkel rëndë LVL

lipjanipress

Shuhet Agim Binaku, zëri i gazetarisë sportive

lipjanipress

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës Dega në Lipjan

lipjanipress

Komuna e Lipjanit njofton organizatat joqeveritare

lipjanipress

Call Center Agent bewerben Sie sich als Mitarbeiter im Kundenservice für Vodafone (Prishtina)

lipjanipress

Flaka Surroi: Reagon ndaj tentim vrasjes se Azem Vllasit

lipjanipress

Fluturimi i Valon Sylës në kazan !… SHKRUAN : Bekim Brestovci

lipjanipress

Lipjan: PDK – vazhdon takimet me strukturat e saj

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti dhe Kryeministri Avdullah Hoti përuruan shkollën e re në Magurë të Lipjanit

lipjanipress

Jakup Lecaj: Ukraine , Ne Fshatin Karakurt ku jetojne Shqiptare.

lipjanipress

19 vjet nga hyrja e NATO-s në Kosovë

lipjanipress
Skip to toolbar