LipjaniPress

Kuvendi i Komunës së Lipjanit ka zhvilluar punimet e mbledhjes së 40-të

Lajme Lipjani

Kryesuar nga kryesuesja e kuvendit Vlora Limani Hajnuni, gjatë ditës së sotme Kuvendi i Komunës ka zhvilluar punimet e mbledhjes së 40-të. Në mbledhje kanë marrë pjesë kryetari i Komunës Imri Ahmeti, drejtor të Drejtorive si dhe anëtarët e asamblesë komunale.

Në fillim të kësaj seance Kryetari Imri Ahmeti ka dhënë sqarime rreth çështjeve të ngritura nga asambleistët.
Gjatë kësaj mbledhje anëtarët e Kuvendit kanë shqyrtuar duke aprovuar këto pika të rendit të ditës si: Propozim Vendim mbi redistinimin dhe transferrin e mjeteve të buxhetit për vitin 2017, propozim Vendim për hartimin e hartës zonale të Komunës së Lipjanit, Propozim Vendim për hartimin e projektit të strategjisë për zhvillim ekonomik lokal të Komunës së Lipjanit për periudhën 2018-2023, propozim Vendim për miratimin e Planit për mbrojtje e trashegimisë kulture dhe natyrore të Komunës së Lipjanit 2017 -2020, propozim Vendim për themelimin e dy vend gjuetie të përbashkëta në territorin e Komunës së Lipjanit. Ndërsa në fund të ketij u prezantua raporti i buxhetit dhe shpenzimi në bazë të burimit të mjeteve kategorive ekonomike dhe programeve Janar – Qershor 2017 për Komunën e Lipjanit./LipjaniPress.com//

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Ftesë për Propozime (FP) për përzgjedhjen e Ndërtesave shumëbanesore në bashkëpronësi

lipjanipress

E tmerrshme/ Adoleshenti vret veten live në Facebook me pushkën e babait (+16 Video)

lipjanipress

Gjykata Speciale ende nuk është e gatshme të nis procedurat gjyqësore

lipjanipress

Suedia ndihmon Kosovën me nga 8 deri 10 milionë euro në vit

lipjanipress

Kthehet në rigjykim rasti i Oliver Ivanoviq-it

lipjanipress

Lufta e 3-të botërore?! Ja ku do të fshihen njerëzit më të pasur në botë në këtë kohë katastrofike

lipjanipress

Edi Rama në AKK: Procesi i Ramushit do të përfundojë ashtu siç duhet

lipjanipress

Hoxhaj pret mbështetjen e SHBA-së në synimet për ndërkombëtarizim

lipjanipress

Behgjet Pacolli Një mundësi e jashtëzakonshme për Amerikën shkruan ne facebook.

lipjanipress

Kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës Babush Cernillë

lipjanipress

Isa Mustafa flet për koalicionin me AKR’në

lipjanipress

Sulmuesi i Vehbi Kajtazi, ende në paraburgim

lipjanipress
Skip to toolbar