LipjaniPress

Kuvendi Komunal miraton buxhetin për vitin 2019-2021

Lajme Lipjani

Kuvendi i Komunës, sot nën udhëheqjen e kryesuesit Daut Azemi ka zhvilluar punimet e seancës së njëmbëdhjetë me radhë, në të cilën janë shqyrtuar dhe aprovuar pikat e rendit të ditës të cilat ishin të propozuara për këtë mbledhje.

Fillimisht Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti para deputetëve ka prezantuar raportin e punës së zyrës së tij, për periudhën Janar-Qershor 2018.

Në këtë seancë këshilltarët kanë adresuar një mori pyetjesh për ekzekutivin komunal, ku edhe në të njëjtën kohë kanë marrë përgjegjje nga vetë Kryetari Imri Ahmeti dhe drejtorët përkatës.

Po ashtu gjatë kësaj seance Kuvendi ka aprovuar, propozim vendim mbi ridestinimin dhe transferin e mjeteve të Buxhetit për vitin 2018, propozim vendim mbi aprovimin mbi aprovimin e Buxhetit për vitet 2019-2021, propozim vendim për miratimin e strategjisë dhe planit të veprimit për komunën mike për fëmijë (2018-2021), propozim vendimin për ndërrimin e destinimit të tokës, propozim vendim për dhënien e pëlqimit për ndarjen e mjeteve financiare për Bashkësisë Islame në Lipjan, ndërsa pika e rendit të ditës propozim vendim për zëvendësimin e antarit të Komitetit për Komunitete është shtyrë për seancën e ardhshme.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Mishi i kalbur nga Brazili, BE në alarm! Po Shqipëria?

lipjanipress

Të hënën funksionalizohet zyra për vërtetime të veteranëve (Video)

lipjanipress

Kërkohet ndihmë për shërim jashtë vendit për vëllezërit nga Gjilani

lipjanipress

Beograd, një veturë në lëvizje shpërthen afër një shkolle (Video)

lipjanipress

Mbahet takim pune i sektorit për program zgjedhor dhe projekte

lipjanipress

Brekët e politikanit shqiptar

lipjanipress

Kelmendi thotë se Çakorri asnjëherë nuk ishte i Kosovës

lipjanipress

Të mërkurën, në Restorant “Magma” Lipjan, Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, z.Kadri Veseli njëherit edhe Kryetar i Kuvendit të Kosovës ka bashkëbiseduar me strukturat e degës së PDK-së në Lipjan,

lipjanipress

Organizata Gjermane ASB ,në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit, ka shpërnda pajisje bujqësore për 15 familje

lipjanipress

Mustafa: Qeveria fajtore pse sektori publik është më i favorizuar se ai privat

lipjanipress

Një mi i shkakton mijëra euro humbje një kompanie ajrore

lipjanipress

Ndrroi jet gazetari Ganimet Klaiqi

lipjanipress
Skip to toolbar