LipjaniPress

Lipjani së shpejti me fusha moderne sportive për tenis, basketboll dhe futboll(Foto)

Lipjani

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka nënshkruar kontratën me Helvetas Swiss Intercooperation, projekti DEMOS, për bashkëfinancimin e ndërtimit të fushave sportive në qytetin e Lipjanit.

Kryetari Ahmeti e ka vlerësuar këtë projekt si shumë të rëndësishë për rininë dhe sportin lipjanas.
“Uroj qytetarët e Lipjanit për këto fusha sportive, e sidomos dashamirët e sportit të tenisit dhe basketbollit të cilët deri më tani nuk kanë pasur një infrastrukturë të tillë për të ushtruar këto lloje të sportit”, tha krytari Ahmeti.
Me anë të këtij projekti që pritet të realizohet afër stadiumit të qytetit të Lipjanit do të ndërtohen fusha e tenisit, basketbollit si dhe një fushë për futboll të vogël. Po ashtu do të ndërtohet edhe infrastruktura përcjellëse ku përfshihet edhe ndërtimi i parkingut, këndit të lojërave për fëmijë, vendosja e ulëseve dhe shportave për mbeturina si dhe mbjellja e drunjëve derkorativ.
Vlera e përgjitshme për realizimin e këtij projekti është 214,389.36 euro.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Arrestohet hajni i Lipjanit

lipjanipress

IMRI AHMETI: QYTETARËT PËRMES VENDIMMARRJES NDIKOJNË NË ZHVILLIM

lipjanipress

Salla Rinore nuk kishte hapësirë të duhur për ti pranuar të gjithë këta anëtarë dhe simpatizues të cilët bartnin flamuj partiak dhe shtetëror(FOTO+VIDEO)

lipjanipress

Ismet Hajrullahu ‘50% e kabinetit tim do të jenë gra’

lipjanipress

Hapja e fushatës së Nismës për Kosovën – Lipjan.(Video+Foto)

lipjanipress

Donacion për Lipjananasit: Shoqata e Prodhuesve të Qumshtit të Kosovës (FOTO)

lipjanipress

Të gjithë të interesuarit, dashamirësit e librit, janë të mirëseardhur të marrin pjesë në Ceremoninë e promovimit të librit, “Me Forcen e Shpirtit” me personazh z. Islam Behxhet Pacolli

lipjanipress

Punëtori për hartimin e Rregullores së re për subvencionet

Press Lipjani

Kryetari i FR-AKR-së në Lipjan Bekim Olluri ka takuar të rinjtë e Gllogovcit të Lipjanit

lipjanipress

Hajrullahu ” Me Jetën e Re do t’i sjellim Lipjanit jetën e re”

lipjanipress

Protestë gjithë popullore kundër vendimit politik në rastin e Kumanovës.

lipjanipress

Dr. Fitim Selimi edhe solemnisht ka pranuar nominimin Kandidat per Kryetar te Lipjanit.

lipjanipress
Skip to toolbar