LipjaniPress

Makina më e fuqishme për largimin e sasive të mëdha të borës

Cars

Me këtë makinë, thuhet se mund të largohet borë që arrin deri në 635 kilogramë.

Deri më tani, se F-Series Super Duti shtë një makinë e fuqishme, ndërsa Ford F-250 dhe F-350, janë ndër më të fuqishmit që mund të gjenden, transmeton Telegrafi.

Tani që jemi në sezonin dimëror dhe bora mund të bie në çdo moment, Ford e ka krijuar edhe pakon Snow Plow Pred Package.

Nëpërmjet këtij sistemi, Ford pretendon se Super Duty është makina më e fuqishme për largimin e sasive të mëdha të borës, për kategorinë e vet.

Vendosja e plugut mund të largojë sasi që arrin deri në 635 kilogramë borë, derisa i njëjti plug nëse vendoset në versionin me naftë, largon deri në 585 kilogramë borë.

Duke e bërë kështu, një milion herë më të mirë se përdorimi i lopatës, derisa mos të asim për lodhjen dhe dhimbjen e shpinës që mbetet më pas.

Industria e pastrimit të borës në Shtetet e Bashkuara, arrin në më se 20 miliardë dollarë, andaj Ford po angazhohet që të punojë në këtë drejtim, që është shumë timprurës.

Facebook Comments

Related posts

DriveShare Lets You Rent Your Dream Car From A Car Collector

lipjanipress
Skip to toolbar