Lipjanipress

NISMA për Kosovën dega Lipjan mbajti takim me kandidatët per asamble komunale.

Lajme Lipjani

Qëllimi i takimit ishte përgaditja për fillimin e fushatës. 
NISMA është e përgaditur dhe e mobilizuar për një fushatë dinjitoze me listen më të mirë të kandidatëve për asamble dhe me kandidatin më kredibil për të udhëhequr me Lipjanin z.Heset Sahiti!/LipjaniPress.com//

NISMA për Kosovën – Lipjan

Facebook Comments

Related posts

Qytetarët e Luginës të zhvendosur në Kosovë s’po mund të pajisen me dokumente

lipjanipress

E JASHTMJA MANIFEST I SË BRENDSHMES

lipjanipress

PDAK-Lipjan, Bajram Gashi bartës i listës.

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli