LipjaniPress

Njoftim: Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës” (IADK)

Lipjani

Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës” (IADK), ka filluar zbatimin e projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”, projekt ky i cili përfshinë edhe Komunën e Lipjanit.

Ftohen studentët lipjanas të fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë në Prishtinë, Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore në Mitrovicë si dhe Internacional Business College në Mitrovicë që të aplikojnë për angazhimin në praktika të ndryshme që përshtaten me profesionin e tyre.

Konkursi është i hapur deri më 7 shkurt 2018.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Për herë të dytë dështon aprovimi i pikave të rendit të ditës në mbledhjen e Kuvendit të komunës të Lipjanit

lipjanipress

Nga sot ndërpres aktivitetin tim politikë në PDK.

lipjanipress

Në Lipjan nuk është mbajtur mbledhja e KK-së, Opozita qendron në kërkesën për mbajtje të mbledhjës të jashtzakonshme

lipjanipress

Komuna Lipjanit Njofton për Organizatat e Shoqërisë Civile

lipjanipress

Mirena përkrahë fuqishëm Dr. Fitim Selimin

lipjanipress

Familjari i kryetarit të Lipjanit nga LDK-ja, i bashkohet PDK-së

lipjanipress

S.Pacolli: MS QUALITY Zyrtarisht fillon punën. (Video)

lipjanipress

Doarsa Kica–Xhelili: kandidate për deputete në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

lipjanipress

Nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot në Qendrën Kulturore “Tahir Sinani”, është mbajtur Akademi Përkujtimore,(VIDEO)

lipjanipress

Ndërsa në emër të familjarëve para të pranishmëve fjalë rasti ka mbajtur edhe përfaqësuesi i fshatit Ribar i Vogël, Nysret Kelmendi.

lipjanipress

Familja Misini, mbështetë Forcën për Ndryshim në krye me Ismet Hajrullahun

lipjanipress

PDAK-Lipjan, Bajram Gashi bartës i listës.

lipjanipress
Skip to toolbar