LipjaniPress

NJOFTIM PUBLIK PËR DËRGIMIN E PROPOZIMEVE PËR ANËTAR TË KOMITETIT KOMUNAL VEPRUES NGA PËRFAQËSUESIT E ORGANIZATAVE TË SHOQËRISË CIVILE

Lajme Lipjani

Njoftohen përfaqësuesit e Organizatave ndërkombëtare që punojnë në drejtim të përmirësimit të gjendjes së pjesëtarëve të komuniteteve rom dhe ashkali se mund ti dërgojnë propozimet e tyre për plotësimin e Komitetit Komunal Veprues i cili do të themelohet bazuar në Shkresën e MAPL-së drejtuar Kryetarëve të Komunave të Republikës së Kosovës 1-0-3466 të datës 17.01.2018 me qëllim të monitorimit të zbatimit të strategjisë dhe planit të veprimit për përfshirjen e komuniteteve rom, ashkali në shoqërinë Kosovare (2017-2021) .

Për më shumë kliko më poshtë;

Facebook Comments

Related posts

Njihuni me nofkat e komandantëve gjatë luftës kush ishin, Korbi, Gjermani, Gazetari…

lipjanipress

Nipi i Adem Jasharit ia ktheu pushkën KFOR-it (Video)

lipjanipress

Këto janë vendet që nesër do të mbesin pa rrymë

lipjanipress

Studentët protesojnë kundër një vendimi të Donald Trump (Foto)

lipjanipress

Rusia përzihet edhe në zgjedhjet presidenciale franceze

lipjanipress

Engel: Serbia duhet t’i heqë pengesat që po ia bën Kosovës

lipjanipress

Hajrullahu viziton zyrën komunale për punësim në Lipjan

lipjanipress

Nishani: Gjendja e drogës dhe e krimit në Shqipëri, më e rëndë se në Meksikë

lipjanipress

Shpërthim në një banes në Londër

lipjanipress

Të rinjtë të gatshëm t’i shërbejnë Ushtrisë së Kosovës

lipjanipress

Nëna e poston në Facebook foton e djalit që e pësoi nga sëpata e kosovarit( Pamje të rënda)

lipjanipress

Pezullohen hetimet për Astrit Deharin

lipjanipress
Skip to toolbar