LipjaniPress

PDK dega në Lipjan sot me datë 03.10.2017, ka paraqitur Kallzim penal në Prokurorinë themelore në Prishtinë kundër Adem Duriqit, Drejtor i Drejtoratit për Prokurim, Komuna e Lipjanit.

Lajme Lipjani Zgjedhjet 2017

Qëllimi i kallzimit penal është pretendimi se i lartëcekuri në kundërshtim me nenin 38 të Ligjit për Prokurim Publik 04L/042, i ndryshuar me Ligjin 04/L237, Ligjin 05/L068 dhe Ligjin 05/L092, ka nënshkruar vazhdimin e kontratës kornizë me operatorin ekonomik DPZ ”Suzuki” nga Miradia e Epërme për servisimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve zyrtare të komunës së Lipjanit, pas skadimit të afatit 36 mujor, afat i cili në asnjë mënyrë nuk lejohet të vazhdohet bazuar në nenin 38 të Ligjit për Prokurim Publik të lartëcekur.
Ne pretendojmë se z. Adem Duriqi ka kryer vepër penale të paraparë me nenin 422 të KPRK-së, ku duke shfrytëzuar autoritetin zyrtar ka tejkaluar kompetencat me qëllim të krijimit të dobisë pasurore për vete apo për personin tjetët apo t’i shkaktoj dëm personave tjerë të cilët potencialisht do të kryenin këto shërbime nëse do të kishte ndonjë procedurë të mirëfilltë të prokurimit.

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Shteti ia deponon kundërligjshëm mbi 130 mijë euro një banke

lipjanipress

Zaev edhe më tutje nuk guxon të flasë për të drejtat e shqiptarëve

lipjanipress

E JASHTMJA MANIFEST I SË BRENDSHMES

lipjanipress

Ja ku e kishte kaluar natën 4 vjeçari i humbur në Mramor

lipjanipress

Shkumbin Demolli: Njoftim Për Protest Me daten 17tetor Sheshi Skenderbeu,protestojm me Moton Duam Pun,Ftojm LVV-LDk-Alternativen dhe tëgjith qytetart të Na Bashkohen.

lipjanipress

PDK Lipjan: IMRI AHMETI PËRMES NJERËZVE TË TIJ PO SHANTAZHON DHE KËRCËNON VOTUESIT

lipjanipress

Kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës Babush Cernillë

lipjanipress

Mungesa e kanalizimit rrezikon jetën e fëmijëve të Krajkës së Prizrenit

lipjanipress

Kandidati për president të Serbisë: Kosova është e pavarur, duhet ta njohim

lipjanipress

VAZHDON MOBILIZIMI I LËVIZJES VETËVENDOSJE! NË LIPJAN

lipjanipress

Ministri Hamza tregon kush do të përfitojë nga rritja e pagave

lipjanipress

Lajm i mirë nga Italia, kërkohen 17 mijë punëtorë sezonalë. Ja rregullat për shqiptarët

lipjanipress
Skip to toolbar