LipjaniPress

Posta gjermane kërkon punëtorë nga Kosova

Lajme Lipjani

Posta gjermane (Deutsche Post DHL), gjegjësisht regjioni i Bonn-it (Niederlassung Bonn) është e interesuar në bashkëpunim dhe punësim afatgjatë të të rinjëve nga Kosova në profesionin e postierit.

Në grupin e parë do të përzgjedhen 28 persona, e një bashkëpunim i tillë – sipas sinjaleve të dhëna nga Deutsche Post DHL – do të vazhdojë edhe më tej.

Përzgjedhjen dhe trajnimin e të interesuarve do t’a bëjë personi zyrtar i autorizuar nga Deutsche Post DHL – Hasan Jonuzaj, në bashkëpunim dhe koordinim me udhëheqësit e regjionit të Bonn-it (Niederlassung Bonn).

Sipas nevojave dhe dëshirës së këtij regjioni postar, të përzgjedhurit mund të fillojnë me punën e tyre në detyrën e postierit nga shtatori i vitit 2018.

Kriteret e aplikimit për të interesuarit:
1. Të jetë shtetas i Republikës së Kosovës
2. Mosha e preferuar 20 – 40 vjeçar-e (M/F)
3. Të ketë njohuri të gjuhës gjermane në shkrim dhe lexim (sjellja e ndonjë dëshmie për njohjen e gjuhës)
4. Të posedojë patent – shofer (kategoria ?, të dorëzohet një kopje
5. Vërtetimin që tregon se kandidati nuk është nën hetime

Pagesa për aplikim është 10 euro për person (në këtë çmim përfshihen të gjitha qështjet teknike të aplikantëve para fazës së trajnimit).

Dorëzimi i dokumenteve bëhet përsonalisht nga të interesuarit, duke filluar nga data: 26.06 – 03.07.2018 (çdo ditë) nga ora 10:00 – 17:00 në Restaurant “Hamza” (kati i dytë) në qendër të Malishevës, përballë parkut “Adem Jashari”.
Të gjitha informacionet e hollësishme i gjeni në fotot e më

poshtme në gjuhën gjermane.

Facebook Comments

Related posts

Urdhri i Trump-it për dëbimin e myslimanëve nga SHBA i detyron ata të kthehen në Irak

lipjanipress

Nderohen martirët e fshatrave Ribar i Vogël dhe Vërshevc

lipjanipress

Mbi 3 milion euro investime në Komunën e Lipjanit

lipjanipress

Gjermania i tërheq vërejtje Greqisë

lipjanipress

Gjuriq: Simiq përfaqësues legjitim i popullit serb në Kosovë

lipjanipress

Rryma të ngrohta ajrore drejt Arktikut, hulumtuesit thonë se nuk kanë parë kurrë diçka të tillë

lipjanipress

Banorët e Kodrës së Trimave protestojnë për mungesë të energjisë elektrike (Video)

lipjanipress

Në kujtim të përvjetorit të Masakrës së Reçakut

lipjanipress

Familja e veteranit të luftës Ilir Jasharit bëhët me banesë të re! (VIDEO)

lipjanipress

Imri Ahmeti LDK-Lipjan (Blinaj) është koha që të qeverisim pa ortak.

lipjanipress

Veseli: Luta mund të hidhërohet, por LDK nuk është as e dyta në Gjilan

lipjanipress

Gratë e mjelin veten si protestë kundër shfrytëzimit të lopëve (VIDEO)

lipjanipress
Skip to toolbar