LipjaniPress

QEVERIA KOSOVËS TA ZGJIDH ÇËSHTJEN E DEMARKACIONIT OSE TË KËRKOJ FALJE QYTETARËVE DHE TË JEP DORËHEQJE.

Op/Ed

Nga:Hysni Gashi 

Ndonëse këto ditë po thuhet nga qeveritaret se e kemi një zgjidhje dhe ajo është të ratifikohet demarkacioni ne ketë verzion pa Kullën dhe Çakorin, dhe ne anën tjëtër nëse ka të gjetura që dëshmon të kundërten që është berë keq të neguciohet mbas andej ne mes Kosovës dhe Malit të Zi, mendoj së është kamuflim dhe mjegull e këtyre që më shumë e paskan dashur pushtetin sesa Kullen dhe Çakorrin.

Kjo është hipokrizi e radhës e kësaj qeverie ne mungesë të pafuqisë për ta kthyer kufirin atje ku edhe thonin dhe ngriten kauz, tash po dëshmojnë të kundërtën se nuk e paskan pas të sigurt që ka qenë kufiri ne Kull dhe Çakorr por kanë përdor kauzë të rrejshme për të rrezuar qeverinë e Isa Mustafës.

Qeveria e z. Mustafes është rrezuar pikërisht për këtë teme gjoja se kryeministri Mustafa nuk është i sporteve dhe vendimeve të renda madje madje as ne kuvend nuk pranuan të debatojnë nga tymi dhe gazi dhe sulmet fizike.

Prandaj tash kemi një qeveri të sporteve dhe vendimeve të renda dhe qytetaret po presin të kthehet kufiri atje ku edhe thonin dhe protestonin,përndryshe nëse ratifikohet pa Kull dhe Çakorr siç po thuhet, kjo është turpi me i madh i kësaj qeverie qe ka mbajt peng demarkacionin prej vitit 2015 dhe rrjedhimisht ka mbajt Kosovën dhe qytetaret e saj të izoluar,po ashtu turpi me i madh i çdo qeverie që nga përfundimi i luftës.

Nëse ish lideret e Opozitës e kanë përdor kauz për të ardhur në pushtet deklarohuni para qytetareve se kufiri është mirë dhe mos kamufloni me demarkacionin, sepse kauzat e rrejshme janë edhe objektiva politike që tanimë siç po duket ju ështê djeg karta.

Ju duhet të kërkoni falje qytetareve për izolimin që i keni berë duke pretenduar se kishit të drejtë, ju duhet kërkuar falje edhe për sulmin që na keni bere në emocione duke thene se po rrezikohet toka e Kosovës, ndërkohë qytetaret që dhanë me të dashurit të tyre për ketë toke i manipuluat. Ju nuk meritoni të qeverisni me tutje sepse të gënjesh në vazhdimësi është përsëritje e krimit.

Qytëtaret edhe një vit janë ne gjendje të presin vetëm e vetëm të bëhet demerkacioni siç duhet madje duke kërku edhe ekspert nga Shqipëria dhe përtej saj,por jo edhe të ratifikohet pa Kull dhe Çakorr dhe ne pa aftsi të qeveris se sporteve të rana për ta zgjidh demerkacionin ne mënyrën e duhur po tenton të pastrohet dhe tê terhiqet duke ratifiku ne ketë verzion dhe për të lan barr të rend dhe të pa zgjidhur për qeverit ne vijim./LipjaniPress.com//

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Ku mbet gjaku, A mjafton kjo?.

lipjanipress

“Në Lipjan fitoi Imri Ahmeti , jo LDK-ja !”

lipjanipress

Ese përkujtimore për miqësinë

lipjanipress

Mirsad Tahiri:Kultura dhe vlera e komunitetit Ashkanli

lipjanipress

Fluturimi i Valon Sylës në kazan !… SHKRUAN : Bekim Brestovci

lipjanipress

Reflektime nga Pajtimet e Gjaqeve (Ismail Gashi)

lipjanipress

Ardian Nokaj: Darka e Fundit

lipjanipress

LVV-JA SI ÇDO PARTI TJETËR POLITIKE NË KOSOVË

lipjanipress

QEVERIA NË EMËR TË ÇLIRIMTAREVE QË ME SE PAKU DERI ME TANI KA ÇLIRIMTAR NË TË

lipjanipress

Astrit Fazliu: I Thirrur vet kampion me taksapagues të qytetarëve të Lipjanit.

lipjanipress

Berina Berisha që po mahnit Amerikanet me veshjet e brendeve dhe markave të shtrenjëta. (Foto)

lipjanipress

Behxhet Pacolli nëse ia donë të mirën Kosovës e shqyrton pozicionin tuaj në këtë qeveri.

lipjanipress
Skip to toolbar