LipjaniPress

Qytetar të shumët nga Hallaqi i Madh sonte priten kryetarin Imri Ahmeti dhe ekipin e tij.

Lipjani Zgjedhjet 2017

Hallaqi i Madh beson në punën e kryetarit Imri Ahmeti
“Unë kam pasur një “mandat dy vjeçar” sepse dy vitet e para jam detyruar të paguaj borxhet e trashëguara nga qeverisja e më hershme. Kjo më ka pamundësuar realizimin e tërësishëm të projekteve të parapara.” është shprehur kryetari Ahmeti, duke shtuar se shumë shpejt në mandatin e tij të dytë do të ndërtohet përmendorja e Dëshmorit Arsim Zeqiri.
Ndërsa i ka premtuar banorët e Hallaqit të Madh se edhe Hallaqi i Madh do të jetë i trajtuar barabartë me fshatrat e tjera, ku do të investohet në projekte infrastrukturale, asfaltim të gjitha rrugicave dhe ndriçim publik e trotuare në çdo lagje.
Kryetari Ahmeti i ka ftuar banorët e këtij fshati që në këto zgjedhje votën e tyre mos ta ndajnë në subjekte të ndryshme politike, por ta orientojnë për të, sepse vetëm kështu ata do të votojnë për të ardhmen e tyre dhe për jetësimin e projekteve të shumta që ka paraparë në platformën e tij qeverisëse për mandatin e dytë.
LDK-Lipjan

Facebook Comments

Related posts

Shumica nuk hanë e nuk pinë, por a e dini historinë e lindjes së muajit të Ramazanit

lipjanipress

Jakup Lecaj: Ukraine , Ne Fshatin Karakurt ku jetojne Shqiptare.

lipjanipress

Nëndega e Dytë e Gadimës së Ulët përkrahë fuqishëm Dr.Fitim Selimin

lipjanipress

Njoftim për qytetarët e Lipjanit (FOTO)

lipjanipress

Fauz Xhemajli, nënkryetar i Lipjanit

lipjanipress

Organizatat ndërkombëtare të përkushtuar ta ndihmojnë Komunën e Lipjanit

lipjanipress

Ja çka thonë të moshuarit për mungesën e WC-ve publike në Prishtinë (VIDEO)

lipjanipress

KF Ulpiana nuk i paguan lojtarët mbeten me gishta ne goj qe dy muaj

lipjanipress

Kaos komunikacioni në qendër të qytetit në rrugën  Gjergj Fishta.(VIDEO+FOTO)

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti agjendën elektorale të takimeve me qytetarët e vazhdoj sonte në Kraishtë

lipjanipress

TAKIM I SEKRETARIATIT TË GRUAS AKTIVISTE TË LËVIZJES VETËVENDOSJE NË LIPJAN

lipjanipress

IMRI AHMETIN SHPIFJET NUK E SHPËTOJNË DOT NGA DREJTËSIA

lipjanipress
Skip to toolbar