LipjaniPress

RAMIZ LLADROVCI HERËT E PASKA FILLU FUSHATEN

Op/Ed

Hysni Gashi:

Kryetari i Drenasit z.Lladrofci herët e paska fillua fushatën duke thënë se” jam shumë i bindur se qytetarët më besojnë̈ edhe për një̈ mandat edhe nëse ata i nxjerrin edhe 30 kandidatë, unë̈ jam i bindur që kundër të 30-ve fitojë veç̧ vet”, Mirëpo një kryetar komune kur dihet se për zgjedhjet lokale ka ende kohe nuk do të duhej të fokusohet të fati i zgjedhjeve dhe ne “gjah” të kundershtarëve(asambleistëve)por për fatin e qytetarëve që i përfaqëson ai dhe rrjedhimisht nëse i përfaqëson dinjitetshem dhe i realizon premtimet, fitorja është e pashmangshme dhe nuk duhet të frikësohet fare nga kundershtarët politik.Pse e them kësisoj pa hy ne premtime të pa realizuara dhe fshatra dhe lagje të tjera vetëm ne dy lagje ne Llapushnik Tahiraj e Haradinaj përveç̧ 2 kilometra asfalt edhe ai i doptë e kanalizim,20 vite qeverisje e PDK-së nuk ka asnjë realizuar dhe investime tjetër edhe pse ne këto dy lagje nuk është̈ përfunduar ende asfaltimi e kanalizimi.Ku janë premtimet dhe investime të tjera që presin banorët?Ndërsa ka lagje ne fshat që nuk ka asnjërën ku edhe ka kërkesa që kam parashtruar ne vazhdimësi.Ndërkohë̈ ne këto dy lagje dhe ne përgjithësi ne Llapushnik e Drenas resursi kryesor i komunës dhe i shtetit ,rinia po e braktis vendin nga mungesa e perspektivës.Po të kishte komuna një̈ kryetar siç duhet të ishte ne radhe të parë do ta brengoste fati i qytetarit me shumë se ai i karriges se tij,do të hartonte plane zhvillimorë që do të sjelltë investitor ku do të hapte perspektivë e vende punë ku qytetarët tanë ne veçanti rinia-ajka jonë e çmbushmë nuk do ta braktiste vendin dhe ne vend të mbylljeve te shkollave do të hapte edhe me shumë shkolla e fabrika e çerdhe dhe vende rekreacioni për drenicasit.Me ç’rast kësisoj edhe Isa Mustafa thoshtë se do ta fitoj komunën e Prishtinës me duar ne xhepa kundër të gjithëve, po ashtu edhe Agim Veliu Llapin,por dy këto bastione i humbën nga arroganca dhe vetëm se nuk i brengoste fati i qytetarëve porse ai i karriges se tyre./LipjaniPress.com//

Facebook Comments

Related posts

Josef Martinsen: Letër e hapur drejtuar Qeverisë së Kosovës

lipjanipress

Partnerizimi i Lipjanit me Kaiserslauternin e Gjermanis n’rrugë të mbarë.

lipjanipress

Mungesa e mendimit kritik, edukimit dhe arsimitcilësor prodhon e shpërndanë injoroncë

Rexhep Isufi

SHPEND AHMETI DJE U SHFAQ REAL

lipjanipress

Astrit Fazliu: I Thirrur vet kampion me taksapagues të qytetarëve të Lipjanit.

lipjanipress

IKU KORREKTORI I FUTBOLLIT KOSOVAR

lipjanipress

Ardian Nokaj: Darka e Fundit

lipjanipress

Po duam punë, mjaftë me mashtrime

lipjanipress

Kosova buzë gremines

lipjanipress

“Në Lipjan fitoi Imri Ahmeti , jo LDK-ja !”

lipjanipress

Për një qeverisje që nuk e kemi parë në Lipjan Shkruan: Albulena Kelmendi

lipjanipress

Xhevat Shyqeri Berisha:Vota e shpresës, është vota për Kryetarin Kampion

lipjanipress
Skip to toolbar