Lipjanipress

Së shpejti fillon rregullimi i objektit social në Magurë

Lajme Lipjani

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, sot gjatë përcjelljes së implementimit të disa projekteve në teren është ndalur edhe në Magurë për të parë nga afër gjendjen e objektit të banimit social në të cilin jetojnë një numër i konsideruar i familjeve.

Kryetari Ahmeti gjatë kësaj vizite ka bërë të ditur se shumë shpejtë do të fillojnë punimet për rregullimin e objektit, duke përfshirë nyjet sanitare, ndërrimin e dyerve dhe dritarëve në mënyrë që banorët të cilët jetojnë në këtë ndërtesë të kenë kushte sa më të mira për një jetë dhe mirëqenie sa më të mirë.

Facebook Comments

Related posts

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.

lipjanipress

Ky është rusi më i kërkuar në botë, për spiunazh ndërkombëtar

lipjanipress

Berat Buzhala godet Shpend Ahmetin dhe e quan Kavec

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli