Lipjanipress

Shpellat e harruara nga insitucionet (Video)

Lajme Lipjani

Pjesa dërmuese e qytetarëve kanë njohuri për Shpellën e Gadimës dhe atë të Radavcit.
Por a ka të tjera dhe cili është projekti që synon ti shndërroj ato në atraksion turistik, mund ta ndiqni në kronikën e mëposhtme.

Facebook Comments

Related posts

KQZ: Votuan 43.82 për qind e qytetarëve me të drejtë vote

lipjanipress

PDK vendos nesër nëse do ta përkrahë mocionin e opozitës për rrëzimin e Qeverisë

lipjanipress

Hapat që duhet ndjekur për t’u regjstruar si votues jashtë Kosovës:

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli