LipjaniPress

VAZHDON MOBILIZIMI I LËVIZJES VETËVENDOSJE! NË LIPJAN

Lipjani

Ka përfunduar faza e dytë e strukturimit dhe themelimit të Pikave të lëvizjes VETËVENDOSJE! në Lipjan.
Për të përmbyllur këtë fazë të rëndësishme të shtrirjes dhe zgjerimit është organizuar një mbledhje me kryetarët e 26 pikave dhe 30 fshatrave e që përfshijnë mbi 70% të territorit ku Vetëvendosje! është prezent me strukturat e veta organizative.
Në mbledhje mori pjesë kryesia e Qendres dhe të gjithë kryetaret e pikave me ç’rast u diskutua gjërë e gjatë për këto pika të rendit të ditës:
Situata politike në vend dhe komunë pas prishjes së koalicionit, çështje organizative, pergatitjet për zgjedhjet lokale 2017 dhe vështrim mbi problemet infrastrukturore dhe identifikimi i problemeve në vendbanimet e Lipjanit.
Jemi dakorduar bashkë me kryetaret që në ditet në vazhdim ta rrisim angazhimin, ku kemi caktuar disa aktivitete, si: tubim me gra aktiviste me datë 08.04.2017, organizmin e mbledhjes së Këshillit të Qendrës nga ku ndër të tjera do të plotësohet edhe kryesia si dhe organizmin e një tubimi me qytetarë ku do të marrin pjesë edhe deputetë të Kuvendit të Kosovës./Lipjanipress.com//

 

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Nderohen martirët e fshatrave Ribar i Vogël dhe Blinajë (Foto)

lipjanipress

Partia Demokratike e Kosovës-dega në Lipjan ka propozuar emrat e kandidatëve për deputetë

lipjanipress

450 mijë euro për ndërtimin e Stadiumit në Lipjan

lipjanipress

Kryetari Ahmeti kërkon punë dhe angazhim maksimal nga shefat e sektorëve

lipjanipress

Njoftim: Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës” (IADK)

lipjanipress

Kandidati për kryetar z. Heset Sahiti shpalosi edhe në Gllogoc programin për qeverisjen 4 vjeçare në Lipjan.

lipjanipress

Përmbledhëje e programit të së enjëtes në Shtime gjatë përurimit të SPIN TV (VIDEO+FOTO)

lipjanipress

Sllovia, zemra dhe KRENARIA e LDK-s në Lipjan

lipjanipress

Lipjan: Zvarritja e rrethrrotullimit kthehet ne “pikë të zezë”

lipjanipress

Kandidati për Kryetar të Komunës së Lipjanit z. Ismet Hajrullahu, bashkë me shumë të rinjë, sot kanë pastruar rrugën ‘Isa Olluri’ në qytetin e Lipjanit.

lipjanipress

Zgjedhjet në Kosovë, me (2K) dy mijë vëzhgues më pak,

lipjanipress

Salla Rinore nuk kishte hapësirë të duhur për ti pranuar të gjithë këta anëtarë dhe simpatizues të cilët bartnin flamuj partiak dhe shtetëror(FOTO+VIDEO)

lipjanipress
Skip to toolbar