LipjaniPress

Ja çfarë ndodh nëse shikoni shumë XXX

Shneta

Nëse shikoni shumë pornografi, ju mund të pësoni agresion seksual, thuhet sipas një studimi.
Hulumtuesit thonë që gjetjet nuk lënë dyshim se sa më shumë porno që shikoni, aq më shumë do keni sjellje agresive seksuale.

Në analizën e tyre, kërkues nga Universiteti i Indianës dhe Universiteti i Hawaii-t në Manoa analizuan 22 studime, të gjitha të lidhura me agresion seksual që kanë të bëjnë me shikueshmërinë e pornografisë tek të dyja gjinitë.

Edhe pse ky agresion është më shumë verbal, mund të ndodh edhe ai fizik. Raporti thotë: “Lidhja e agresionit seksual fizik, edhe pse i vogël në krahasim me agresionin seksual verbal, ishte ende pozitiv dhe domethënës”.

Studimi poashtu ka rënë në përfundim se shikimi i pornografisë ishte i lidhur edhe me një probabilitet të rritur të përdorimit të forcës ose kërcënimit për të bërë seks me dikë. Kjo do të thotë që pornografia është edhe shkak i rasteve të shumta të përdhunimit.

Facebook Comments

Related posts

Nëse mendon të abortosh? Së pari shiko këtë video…

lipjanipress

Kanabisi edhe si ilaq shërues.(Video)

lipjanipress

Shkencëtarë: Diabeti është shenjë paralajmëruese e kancerit

lipjanipress

Gjaku i trashë, qarkullim i dobët – shkaktarët, simptomat dhe shërimi

lipjanipress

Duhani, shkaktar i 85 për qind të rasteve me kancer në mushkri

lipjanipress

Shokuese qfar gjendet brenda Produkteve

lipjanipress

10 ushqimet që i japin energji organizmit të njeriut

lipjanipress

Hiqni qimet përgjithmonë veç me sodë buke

lipjanipress

Këto fruta ndihmojnë për aknet, anemia, astma, hemorroidet, herpesin, celulitin,..…

lipjanipress

Ja pse është e dëmshme të pastroheni shpesh

lipjanipress

Dhjetë arsyet pse është mirë që të pihet birra

lipjanipress

Ruan kockat, mbron sytë, forcon zemrën

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli