LipjaniPress

Kryetari Ahmeti ka pritur një grup studentesh të Kolegjit UBT

Lipjani

Kryetari Imri Ahmeti, ka pritur sot një grup studentësh të vitit të parë nga Kolegji UBT të drejtimit Ndërtimtari dhe Infrastrukturë.

I pari i Lipjanit Imri Ahmeti deri sa ka uruar studentet për sukseset e tyre ai i ka njoftuar ata lidhur me funskionimin e Komunës sipërfaqen, numrin e banorëve dhe për disa nga projektet e realizuara kryesisht të infrastrukturës në territorin e Komunës së Lipjanit.
Ky grup studentesh ka vizituar edhe Drejtoratin për Gjeodezi dhe Katastër ku nga drejtori i këtij Drejtorati Avni Olluri janë njoftuar rreth punës praktike dhe përvojave të mira që bëhen në këtë sektor./lipjanipress.com//

Facebook Comments

Related posts

Blerim Ruzhdi Ukaj: Biografia e Kandidatit për Asamblenë Komunale të Lipjanit nga Lëvizja Vetëvendosje!

lipjanipress

Mjeku Lipjanas Xheladin Rizani merr titullin Kardiokirurg (Specialist i Kirurgjisë së zemrës)

lipjanipress

U mbajt Kuvendi i Punës së Lidhjes Demokratike të Kosovës Dega në Lipjan.

lipjanipress

LDK Lipjan- Sonte vazhdojmë në TOPLIQAN

lipjanipress

Kryetari Ahmeti ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Lipjan

lipjanipress

Aksident i rëndë në Lipjan, lëndohen disa persona(FOTO)

lipjanipress

Kudo mbështetje e fuqishme për PDK-në dhe kandidaten Selvije Halimi(FOTO)

lipjanipress

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me përfaqësues të Programit Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD)

lipjanipress

Kryetari Ahmeti ka pritur kolonelin e KFOR-it Italian Danile Bajata

lipjanipress

Sot dita e fundit e kualicionëve zgjedhore sapo u lidh një Kualicion zyrtarisht

lipjanipress

Gadime më 22.04.2017 me inciativen e kryetarit të nën degës PDAK-së Gadime Afrim Limani dhe Maliq Danqit në përkrahje të nënkryetarit të komunitetev në lipjan z.Sefer Tasholli është bër pastrimi i një depoje ilegale të mbeturinave.(FOTO)

lipjanipress

Mbi 3 milion euro investime në Komunën e Lipjanit

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli