LipjaniPress

Këto vende do të kenë ndërprerje të rrymës në fillim të muajit shkurt

Lajme Lipjani

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike në fillim të muajit shkurt.
Komunikata e plotë:

Prishtinë ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Badovc do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Hajvalia (Kodi:10014002) prej orës : 09:30 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvalia I , Qoliqet , Hajvalia Xhamia , Pacollet , Pacollet Rezidenca , Kontinierat , Obj. Banimi Pacolli , Hajvali , Ministria për Komunitete dhe Kthim , Emin Pacolli, Kompleksi Banesore .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e shtyllave 12m në Hajvali .

2.

Më 02.02.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr. 16 Sh.M 28 Nentori (Kodi:11000003) prej orës : 08:30 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sh.M. 28 Nentori , Haxhi Mulla Zeka , Qameria 1 , Antigona Fazliu , Llapi 2 .

Arsyeja e ndërprerjes : Punimi i kokave kabllovike në TS Llapit 2 .

3.

Më 02.02.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J27 Kodra e Trimave 5 (Kodi:13000015) prej orës : 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 5/1 , Kodra e Trimave 5/2 .

Arsyeja e ndërprerjes : Riparmi i ormanit në NS 10/0,4 kV Kodra e trimave 5/1 .

4.

Më 02.02.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J5 Bardhosh (Kodi:13000001) prej orës : 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Blinda Bardhosh , Truda , Milevci , Bernica e eperme , Siqeva , Bernica e Eperme 2 , Kolegji Eurosporti , Albi , Berlini .

Arsyeja i ndërprerjes : Premontimi i shtyllave në Lp 10 kV .

5.

Më 02.02.2017 në TS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Sillosi (Kodi:14000006) prej orës : 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Brecalit , Sillosi Hekurudha , Tallovit , Sigurimi Social , Letonc Shkolla , Letonc 3 , Letonc Qeshmja .

Arsyeja e ndërprerjes : Shqyrtimi i mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV .

6.

Më 02.02.2017 në TS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Agro-Produkt (Kodi:14000007) prej orës : 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Agro Produkt , Agro Produkt Comerce .

Arsyeja e ndërprerjes : Shqyrtimi i mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV .

7.

Më 02.02.2017 në TS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008) prej orës : 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkish , Lladofc , Sfeqel , Sfeqel Shkolla , Dumosh , Shajkovc , Surdull , Hertice , Drazhnje , Rakinice , Turuqice , Lladofc Fabrika .

Arsyeja e ndërprerjes : Shqyrtimi i mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV .

8.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Lum i Madhë (Kodi:15019006) prej orës : 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheve , Te Sherif Petrol , Amazona , Stanovc , Grace , Babimoc , Stanovc I , Stanovc II , Lumi i madhe , Lumi i madhe Banesat , Prilluzhe , Stanovc Haradinaj , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja shtyllave 12/1000 .

9.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Palaj (Kodi:15019006) prej orës : 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sibovc , Hamidi , Bivolak , Kulla Sibovc , Shipitull , Grabovc , Grabovc I , Grabovc II , Palaj , Hade , TS Privat Mulliri .

Arsyeja e ndërprerjes : Hapja e vrimave për vendosjen e gypave , betonimi .

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Batllavë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Batllava (Kodi:14015001) prej orës : 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ngritja e shtyllës së betonit dhe energjizimi i TSSH i ri 10(20) kV 160 kVA ASHKALIT I RI (rruga për Shajkofc) në kuadër të projektit LOT 2 Podujeva nënprojekti Batllavë , Al Trade , Sibovc i Ulet , Lluga , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Ngritja e shtyllës së betonit dhe energjizimi i TSSH i ri 10(20) kV 160 kVA ASHKALIT I RI (rruga për Shajkofc) në kuadër të projektit LOT 2 Podujeva nënprojekti Batllavë .

Prizeren ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 02.02.2017 në TS 110/35/10 kV Prizereni 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi:30000015) prej orës : 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti , Rudina Kulla , Oferta , Tupeci , Pojata , Tupeci I , Tupeci II , Landovice , Mala Privat , Landovica III , Sëiss Pelet , Atmaxha IV , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi ishtylles së dëmtuar TM .

2.

Më 02.02.2017 në TS 110/35/10 kV Therandë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shiroka (Kodi:32000005) prej orës : 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka I , Shiroka II , Shiroke , Gradina , Therande Kuvendi Komunal , Theranda Slogjana , Theranda Slogjana II , Lagjeja Fidanishte , Stacioni Policore , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Bartja e rrjetit në shtylla të reja të TM .

Ferizaj ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 02.02.2017 në TS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj) do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi:40000002) prej orës : 09:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla TS i ri Bibaj , Emrush Aliu Bibaj , Xhamia Sojeve , Limanajt , Izet Metushi , Mulliri Sojeve , Toni Com , Toni Pllaci Sojeve , Dafi Com , Dragoshit , Fsh, i Vjeter , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e një shtylle në Zllatare dhe konektimi i degezimit të Ri .

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 01.02.2017 në NS 110/6 kV Hani e Elezit (Kodi 420 ) do të ketë shkyçje totale prej orës : 08:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e re , Lagjja Maliq , Lagjja Brav, pjesa nen Hekurudhe, Sheqishta, Kriveniku, Rezhanci, Huneli, Hasallart, Goranca, IPKO, VALA, Glloboqica, Lumajt, Kodralia, Dogana-Policia, Gurthysi Muhametit, Fabrika Suxhukut Uka , Fabrika e Salonitit&Kosova Plastin , FSK, lagjja Jasharve, Uji i Tharte, Kashani, Gur thysi Bajram Aliu, Axhant, Dremjaku, Paldenica, Binca, Ujesjellesi Bince , Hani i Elezit (nje pjese) , Dogana .

Arsyeja e ndërprerjes : Punime në Implementimin e Projektit 6 kV në NS Hani i Elezit .

Peja ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 02.02.2017 në TS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007) prej orës : 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Bajrush Lajqi , TS Dardania , TS Orasha , TS Hervoqi , TS Llozhan , TS Zllapeku , TS Duboqak , TS Kastrat , TS Kastrat Kulla , TS Kastrat Kisha , Babiqi , Pishtani , Belinca , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i shtyllave të Tensionit të Lartë TL në LP 10 kV .

Gjilan ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Rrafshina do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Partesh (Kodi:61066004) prej orës : 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Fadil Sherifi , Globi , Budrike , Pompa , Partesh , Nasala , GAP ,Ujesjellesi Partesh , Euro Trans , Fruta Viva , Mulliri , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i kabllove të Trafo fushave .

Mitrovicë ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 02.02.2017 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ekstra (Kodi:73000006) prej orës : 10:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Ahmet Zariqi , Vneshta II , Furtuna , Ujesjellesi , TS Nexhati , Begaj , Studime , Moteli , Fabrika Ekstra , Rashicet , Vneshta , ETC , Zjarrefikesit , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e kabllit ABC .

2.

Më 02.02.2017 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Martiraj (Kodi:73000009) prej orës : 10:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Bajram Imeri , TS Bahri Kuqi , Studime e ulet , Studime e eperme , Miraqe , Karaqe , Bajram Imeri II , Skrome , Bozhlan , Gumnishte , Skrome II , Skrome I , Gojbule , Korollove , Vesekovc , Mulliri , Begaj , Gurethyesi .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e shtyllave në LP 10 kV .

Gjakovë ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi:80080007) prej orës : 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Molliq , Kulla Nivokaz , Minor , Stubell II , Tajar Komoni , Europa , Ferma e Pulave , Pacaj , Dobrosh , Kulla Bobrosh , Berja , Nivokazi 1 .

Arsyeja e ndërprerjes : Montimi i ndarsit linjor me baza në TS – Mulliq i dhe ndrrimi i TR të damtuar. Montim Demontim i shtyllave TM .

2.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dalja e Erenikut (Kodi:80080011) prej orës : 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Adruktarija Kamberi , Krist Gjoka , Lagjeja Shqiponja , Qerimi , Pozhegu II , Niki S .

Arsyeja e ndërprerjes : Shqyrtimi i mbrojtjeve Rele .

3.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Cermjani(Kodi:80080012) prej orës : 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Adruktarija Kamberi , Krist Gjoka , Lagjeja Shqiponja , Qerimi , Pozhegu II , Niki S .

Arsyeja e ndërprerjes : Shqyrtimi i mbrojtjeve Rele .

4.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Malishevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Malisheva (Kodi: 82082004) prej orës : 08:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Refoma Malisheve , Te KEK , Kuvendi Komunal , Lagjja Matoshi , Minolli , Viva Fresh , Lagjja Guri , Burimi I , Burimi II , Lagjja e re , Malisheve Qyteti , Banesat te Shtepia e Shendetit .

Arsyeja e ndërprerjes : Rivizionim i rrjetit 10kV në segmentin për TS2 Burim .

5.

Më 02.02.2017 në TS 35/10 kV Xëra do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës : 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : TS Jupa , Fortesa VII , Fortesa VI , Fortesa V , Fortesa IV , Fortesa III , Fortesa II , Fortesa I , Fortesa , Spaniqi , Spaniqi I , Sëiss Life .

Arsyeja e ndërprerjes : Demontimi i Shtylles Drurit ne atë te Betonit në LP10kV Fortesa afër pompes KLORA .

Facebook Comments

Related posts

LEKAJ TAKON THAÇIN PAS POLEMIKAVE

lipjanipress

Kaos komunikacioni në qendër të qytetit në rrugën  Gjergj Fishta.(VIDEO+FOTO)

lipjanipress

2 vjeçari nga Lipjani vuan nga sëmundja e rrallë, familja kërkon ndihmë (Video-Foto)

lipjanipress

Skandaloze: S’e mësuan vjershën, mësuesja në Prishtinë turpëron fëmijët në Facebook (Foto)

lipjanipress

Familja e Selatin Bajramit nga Medveci bëhet me shtëpi të re

lipjanipress

Lipjani së shpejti me fusha moderne sportive për tenis, basketboll dhe futboll(Foto)

lipjanipress

Rrëfimi i Murat Jasharit për ‘Syrin e Popullit’, paralajmëronte hakmarrje ndaj liderëve politikë dhe fetarë (Video)

lipjanipress

Përkujtohet 18 vjetori i masakrës në tregun e Mitrovicës

lipjanipress

Nikka publikon këngën e saj me te re ‘Ani Mori Nuse’ (Video)

lipjanipress

20 vjet nga rënia heroike e Jasharëve Fillojnë aktivitetet me rastin e vitit jubilar, 20 vjetorit të rënies heroike të Komandantit legjendarë Adem Jashari, Familjes Jasharaj, dëshmorëve të kombit si dhe të gjithë të rënëve për liri.

lipjanipress

SHPEND AHMETI DJE U SHFAQ REAL

lipjanipress

Kjo është letra e Thaçit drejtuar Veselit pas tërheqjes nga iniciativa për ushtri (DOKUMENT)

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli