LipjaniPress

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.

Lipjani

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
Kryetari Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka nënshkruar Marrëveshje Bashkëpunimi me përfaqësuesin e Rrjetit të Kosovës për Arsim dhe Punësim (KEEN).
Në këtë rast Kryetari Imri Ahmeti ka theksuar se do të mirëpres çdo iniciativë të cilat vijnë nga OJQ – të apo kush do qoftë tjetër, të cilat kanë impakt në jetën dhe mirëqenien e çdo qytetari lipjanas.
Kjo Marrëveshje përcakton kushtet dhe përgjegjësitë e bashkëpunimit në hartimin e Planit Lokal të Veprimit për përfshirjen e komuniteteve: rom, ashkalinj dhe egjiptas në komunën e Lipjanit (2017-2021).

Facebook Comments

Related posts

Nëndega e Dytë e Gadimës së Ulët përkrahë fuqishëm Dr.Fitim Selimin

lipjanipress

Kuvendi nuk aprovoi rendin e ditës, mbyllet seanca

lipjanipress

Komuna Lipjanit Njofton për Organizatat e Shoqërisë Civile

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti ka vizituar fillimin e punimeve tek udhëkryqi Lipjan – Magurë -Shtime.

lipjanipress

Kolegji i Gylenit “Mehmet Akif” dënohet me 12 mijë euro, instaloi kamera në toalete

lipjanipress

Në Lipjan Therr me thikë kushëririn

lipjanipress

Kurti: pas 11qershorit populli do ta ketë ndihmen tonë sikurese edhe bizneset tjera në Kosovë në mënyrë që ta rrisim punësimin e popullsisë dhe bugjetin e shtetit dhe zhvillimin e ekonomisë të vendit.(VIDEO+FOTO)

lipjanipress

Katër aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje janë liruar nga masa e arrestit shtëpiak respektivisht paraburgimit.

lipjanipress

Familja e veteranit të luftës Ilir Jasharit bëhët me banesë të re! (VIDEO)

lipjanipress

S.Retkoceri: Sondazhi i organizuar i bër tamam skenar (Foto)

lipjanipress

Partnerizimi i Lipjanit me Kaiserslauternin e Gjermanis n’rrugë të mbarë.

lipjanipress

I.Gashi: GURAKUQI POET E PATRIOT I FLAKET

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli