LipjaniPress

Kryeministri i Kanadasë dëgjon Kuran (Video)

Lajme

Kryeministri i Kanadasë Justin Trudeau ka dëgjuar ajete nga Kurani gjatë faljes së namazit të viktimave të sulmit terrorist në Kanada, ku u vranë 6 veta në një xhami.Këto janë ajetet që i këndoi imami nga sureja Bekare: 153.

O ju që keni besuar, kërkoni ndihmë me durim e me të falur, se vërtet All-llahu është me durimtarët. 154. E për ata që u mbytën në rrugën e All-llahut mos thoni: “Janë të vdekur”, Jo, ata janë të gjallë, por ju nuk kuptoni (gjallërinë e tyre).155. Ne do t’ju sprovojmë me ndonjë frikë, me uri, me ndonjë humbje nga pasuria e nga jeta e edhe nga frytet, po ti jepju myzhde durimtarëve.156. Të cilët, kur i godet ndonjë e pakëndshme thonë: “Ne jemi të All-llahut dhe ne vetëm tek Ai kthehemi”! 157. Të tillët janë që te Zoti i tyre kanë bekime e mëshirë dhe të tillët janë ata të udhëzuarit në rrugën e drejtë. Në videon më poshtë shihet leximi i Kuranit dhe dëgjimi nga kryeministri Trudeau:

Facebook Comments

Related posts

Buja tregon se kush e bindi të heq dorë nga kandidimi për deputet

lipjanipress

Formohet Klubi 2 Futbollistik “KF-Lipjani”

lipjanipress

Gjermania i tërheq vërejtje Greqisë

lipjanipress

Komunat ku udhëheqin koalicionet

lipjanipress

KQZ numëron 99.88 % të votave- PAN prin e para (Foto)

lipjanipress

Lipjanasit e interesuar për grantet e Organizatës “HELP”

lipjanipress

Sindikatat e rajonit debatojnë për kohezion social dhe avancim të të drejtave të punëtorëve

lipjanipress

Shumica nuk hanë e nuk pinë, por a e dini historinë e lindjes së muajit të Ramazanit

lipjanipress

Universiteti “Haxhi Zeka” nuk ka para për bursa

lipjanipress

Një tjetër virus do të godasë Botën? Kina lëshon alarmin

lipjanipress

Ja çka thonë të moshuarit për mungesën e WC-ve publike në Prishtinë (VIDEO)

lipjanipress

“Topliqani per Sejdiun” mbledh 2765€ per 12 ore

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli