LipjaniPress

Ftesë për Propozime (FP) për përzgjedhjen e Ndërtesave shumëbanesore në bashkëpronësi

Lipjani

Projekt i financuar nga Banka Botërore:

Afati i fundit për t’iu përgjigjur kësaj ftese për Propozime është 22 Nëntor 2017 deri në orën 16:00.

Dokumentacioni dorëzohet në një kopje të shtypur, në arkivën e Komunës/për Drejtorinë e Shërbimeve
publike, në adresën: Rr.Shqipëria, Lipjan

Krijimi i Shoqatave të Pronarëve (SHP-ve)
të ndërtesave të banimit në bashkëpronësi

(RFP No.: KEEREP/2B2/ 2016

per me shum kliko ne linkun me posht
https://kk.rks-gov.net/lipjan/getattachment/Njoftimet/Ftesa-per-propozime-pe-NBB_Lipjan.pdf.aspx

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Hajrullahu – ‘Shoqëria civile do të jetë pjesë e kabinetit tim’

lipjanipress

Arrestohen katër persona për prostitucion, ja kush janë

lipjanipress

Xhevat Shyqeri Berisha:Vota e shpresës, është vota për Kryetarin Kampion

lipjanipress

H.Luma & A.Bajrami:Vrasësit e qytetarëve kraishtas të dalin para drejtësisë

lipjanipress

GLLOGOVCI DËSHMOJ SE KRYETARI IMRI AHMETI ISHTE DHE DO JETË KRYETARI I LIPJANIT EDHE PËR KATËR VITE

lipjanipress

Provokim apo aderim!? Gazetari Duriqi kapet “mat” në takim me kryetarin e PDK-së së Lipjanit

lipjanipress

Formohet Klubi 2 Futbollistik “KF-Lipjani”

lipjanipress

Nderohen martirët e fshatrave Ribar i Vogël dhe Blinajë (Foto)

lipjanipress

LAVDI PËR JETËN DHE VEPRËN E ISMET ASLLANIT (KOMANDAT PRAPASHTICA).

lipjanipress

Rinia dhe Shteti në Kosovë

lipjanipress

Raportohet se ka humbur Xhejlane Abdullahu

lipjanipress

Vandalizmi në shkolla shfaq papërgjegjësinë e institucioneve

lipjanipress
Skip to toolbar