LipjaniPress

Gjatë ditëve në vijim vendet që do të mbesin pa rrymë

Lajme Lipjani

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë:

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mramori (Kodi:10014001) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Hajvalia (Kodi:10014002) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvalia.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Graqanica 2 (Kodi:10014003) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Graçanicës, Kishnica, Badovci i Ri.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 05.12.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

5.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi:16021004) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.12.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

· Dalja 10/04 kV Lagje spitalit 3 (Kodi:19000038178) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr. Muharrem Fejza, rr Mbreti Genc dhe rr. Ahmet Korenica.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i linjës ajrore në kabllore.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05,06.12.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Peqani (Kodi:32000007) prej orës 09:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të tensionit të lartë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Levisha (Kodi:31000012) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ujësjellsi (Kodi:31000013) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ujësjellësi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shkolla e Muzikës (Kodi:31000016) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit, Shadervani, Shkolla e mesme Gjimnazi dhe rr.Ismet Jashari-Kumanova.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dardania (Kodi:31000017) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dardania.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zhupa (Kodi:31000026) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja-Selle, Mushnikove, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe revizion i kthinave.

6.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe revizion i kthinave.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Shtërrpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi I Shtërrpcës 1 (Kodi:40044001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë Shtërrpces, Ambulanta dhe Shtëpia e mallrave.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit në TS Ambulanca.

2.

Më 02.12.2017 në NS 35/10 kV Shtërpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Brod-Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Bitia e Ulët, Bitia e Epërme, Shushiqa, Paloja, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e dy TS nga Dalja e Brodit- Gotovushës në daljën e Shtërpcës 1.

3.

Më 02.12.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shtërpca 1 (Kodi:40044001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërpcës te Ambulanca, komuna si dhe Shtëpia e Mallrave.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e dy TS nga Dalja e Brodit- Gotovushës në daljën e Shtërpcës 1.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kernicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogeë, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkovëdhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Runiku (Kodi:74000005) prej orës 11:00 deri në orën 11:30 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runikë, Bajë, Syriganë, Radishevë, Qitak, Leqin dhe Pemishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV .

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.12.2017 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Ibër-Lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 10:00 deri ne ors 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i përçuesve 35kV.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ereniku (Kodi:80080011) prej orës 10:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerim, Sadik Pozhegu dhe Ëesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i shtyllave dhe tërheqja e përçuesve.

2.

Më 05.12.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Caralluka (Kodi:82082001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit.

3.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV IMN (Kodi:80080027) prej orës 13:00 deri në orën 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Tjegullorja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupit matës.

4.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sillosi l (Kodi:82081001) prej orës 10:30 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesën: Fabrika Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupit matës.

5.

Më 04.12.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sillosi ll (Kodi:82081002) prej orës 11:00 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupit matës.

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Erdogan lëshon një kërcënim të ri: Kosova të ketë kujdes me Ambasadën tonë në Prishtinë

lipjanipress

I shpëton rrëmbimit duke kërcyer nga bagazhi i makinës në lëvizje (Video)

lipjanipress

Portali i njohur evropian shkruan se SHBA-ja detyroi Thaçin të heq dorë nga ushtria

lipjanipress

Nesër seancë plenare, a do të votohet demarkacioni

lipjanipress

Komuna e Drenasit ndalon shaminë,mjekrat tek meshkujt, minifundet dhe xhinset në shkolla (Dokument)

lipjanipress

Zëvendësdrejtori i AKI-së s’shkon për të raportuar para Komisionit për gylenistët

lipjanipress

Çelaj, i gatshëm të kandidojë për kryetar të Prishtinës (Video)

lipjanipress

Thaçi dhe kryediplomati norvegjez i shijojnë bashkë birrat e Prishtinës

lipjanipress

Kjo është deklarata e Erion Gashit pas kthimit në shtëpi (VIDEO)

lipjanipress

“Gëzim Gashi ( Albin Kurti i Ashkalive dhe Egjiptianve)”

lipjanipress

Limaj: Ramush Haradinaj kandidat i opozitës për Kryeministër

Press Lipjani

Rusia përzihet edhe në zgjedhjet presidenciale franceze

lipjanipress
Skip to toolbar