LipjaniPress

Komuna e Lipjanit ka shpallur thirrjen publike për aplikim për përkrahjen e fermerëve

Lipjani

Ju njoftojmë se Komuna e Lipjanit ka shpallur thirrjen publike për aplikim për përkrahjen e fermerëve në fushën e perimkulturës dhe blegtoris për vitin 2017. Fermerët do të përkrahen me serra dhe me makina mjelëse për lopë qumështore.
Thirrja për aplikim do të jetë e hapur 15 ditë nga data e publikimit./Lipjanipress.com//
http://kk.rks-gov.net/lipjan/getattachment/Njoftimet/njoftimi-per-bujqesi.pdf.aspx

Facebook Comments
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Intervista në portalin Kosovë 2.0 për Kryetarin e Partisë Demokratike të Ashkalinjve të Kosovës

lipjanipress

Mentor Vishesella: padi në Gjykat, Padi kjo e drejtuar Partis Demokratike të Kosovës dhe Kandidatit për Kryetar Ismet Hajrullahu

lipjanipress

Fuqizimi i të rinjve nga komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian në avokim për të siguruar ofrim më të mirë të shërbimeve shëndetësore në Kosovë.

lipjanipress

Kryetari Ahmeti ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Lipjan

lipjanipress

Ilir Tasholli Aderon ne LDK njëri nga drejtorët në qeverisjen aktuale në (AAK)

lipjanipress

H.S.Zeneli: Nait, mbushu me forcë dhe eja në debat (Foto)

lipjanipress

Donacion të rëndësishëm nga Gjermania Policis së Kosovës

lipjanipress

Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës ,dega në Lipjan

lipjanipress

Vjedhjet dhe narkotika nuk kanë të ndalur as në Lipjan

lipjanipress

Lulzim Qerimi i angazhuar për komunitetin Ashkanli. A do të jetë Lulzim Qerimi nënkryetari për komunitete, ma i sukseshmi në Kosovë pritet të shohim ne vijim.

lipjanipress

Sondazhi i fundit: Për Kryeminister, VV Albin Kurti del, fitues i Zgjedhjeve të 11 Qershorit

lipjanipress

Qytetar të shumët nga Hallaqi i Madh sonte priten kryetarin Imri Ahmeti dhe ekipin e tij.

lipjanipress
Skip to toolbar