LipjaniPress

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.

Lipjani

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
Kryetari Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka nënshkruar Marrëveshje Bashkëpunimi me përfaqësuesin e Rrjetit të Kosovës për Arsim dhe Punësim (KEEN).
Në këtë rast Kryetari Imri Ahmeti ka theksuar se do të mirëpres çdo iniciativë të cilat vijnë nga OJQ – të apo kush do qoftë tjetër, të cilat kanë impakt në jetën dhe mirëqenien e çdo qytetari lipjanas.
Kjo Marrëveshje përcakton kushtet dhe përgjegjësitë e bashkëpunimit në hartimin e Planit Lokal të Veprimit për përfshirjen e komuniteteve: rom, ashkalinj dhe egjiptas në komunën e Lipjanit (2017-2021).

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Kryetari Ahmeti diskuton për ndarjen e subvencioneve me përfaqësuesit e Klubeve Sportive

lipjanipress

Tash për tash s’ka indikacion për zgjedhje të parakohshme, Më i zëshmi për të shkuar në zgjedhje është deputeti i PDK-së Shukri Buja

lipjanipress

Kryetari Buja mbështetet fuqishëm nga strukturat e PDK-së në Kraishtë

lipjanipress

Sot dita e fundit e kualicionëve zgjedhore sapo u lidh një Kualicion zyrtarisht

lipjanipress

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës Dega në Lipjan

lipjanipress

Delegacioni i qytetit Martingy nga Zvicrra ka vizituar Komunën e Lipjanit(FOTO)

lipjanipress

NJOFTIM: Rezultatet e vlerësimit të përzgjedhjes së ndërtesave përfituese për pjesëmarrje në projektin

lipjanipress

Komuna e Lipjanit ka shpallur thirrjen publike për aplikim për përkrahjen e fermerëve

lipjanipress

Kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës Babush Cernillë

lipjanipress

Ardit Isuf Tasholli, ingjinieri i parë i Makinerisë të Energjisë së Ripërtritshme në komunën e Lipjanit

lipjanipress

Fatmir Reqicën nuk e thyen dënimi 40 vjeçar

lipjanipress

Buja tregon se kush e bindi të heq dorë nga kandidimi për deputet

lipjanipress
Skip to toolbar