LipjaniPress

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje – Qendra në Lipjan z. Selatin Retkoceri, me bashkëpunëtorët vizituan Krojmirin, Shalen, dhe Kleçken:

Lipjani

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje – Qendra në Lipjan z. Selatin Retkoceri, me bashkëpunëtorët:
Labërie Nishori anëtare e kryesisë, Agim Morina kandidat për asamble, Valenton Amerllahu anëtar i kryesisë, Bekim Olluri aktivist, Granit Shala kandidat për asamble kanë vizituar fshatin Krojmir, Shalë, Memorialin në Kleqkë ku u njoftuan nga afër për problemet dhe nevojat që i prekopojnë qytetarët e këtyre fshatrave. Problemet dhe kërkesat e qytetatëve ishin modeste si: kanalizimi, funksionalizimi i ujësjellësit, trotuaret, ndriqimi rrugëve, nxemja qenderore në shkolla që nuk është funksionale, shtëpia e shëndetit në Krojmir ishte gjithashtu edhe njëra prej kërkesave të qytetarëve. Deponitë e egra të mbeturinave, rrjedha e kanalizimeve nëpër rrugë, kundermimi dhe probleme tjera u theksuan nga qytetarët./LipjaniPress.com//

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Për një qeverisje që nuk e kemi parë në Lipjan Shkruan: Albulena Kelmendi

lipjanipress

Historiku i fshatit “Shalë:” Komuna Lipjanit

lipjanipress

KANDIDATI PËR KRYETAR SELATIN RETKOCERI VIZITOI SHOQATËN E VETERANËVE TË UÇK-SË

lipjanipress

Kryetari Ahmeti – Gjaku im krenaria ime

lipjanipress

Kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës Babush Cernillë

lipjanipress

Veteranët shpresojnë se do të udhëheqin Agjencinë qeveritare për kategoritë e dala nga lufta

lipjanipress

Përfaqësuesit e Ashkalinjëve Rreshtohen me Opozitën

lipjanipress

Kanë nisur punimet në renovimin e QKMF-së në Lipjan

lipjanipress

LDK Lipjan- Sonte vazhdojmë në TOPLIQAN

lipjanipress

Zyrtarizimi i kandidatëve për kryetar nga partitë e ndryshme

lipjanipress

Hasan S Zeneli: Kur bota rrotullohet rreth komandant dreqit !!!

lipjanipress

Akulli në ndërtesa rrezikon kalimtaret edhe në trotuare.(FOTO)

lipjanipress
Skip to toolbar