LipjaniPress

Kuvendi i Komunës së Lipjanit ka zhvilluar punimet e mbledhjes së 40-të

Lajme Lipjani

Kryesuar nga kryesuesja e kuvendit Vlora Limani Hajnuni, gjatë ditës së sotme Kuvendi i Komunës ka zhvilluar punimet e mbledhjes së 40-të. Në mbledhje kanë marrë pjesë kryetari i Komunës Imri Ahmeti, drejtor të Drejtorive si dhe anëtarët e asamblesë komunale.

Në fillim të kësaj seance Kryetari Imri Ahmeti ka dhënë sqarime rreth çështjeve të ngritura nga asambleistët.
Gjatë kësaj mbledhje anëtarët e Kuvendit kanë shqyrtuar duke aprovuar këto pika të rendit të ditës si: Propozim Vendim mbi redistinimin dhe transferrin e mjeteve të buxhetit për vitin 2017, propozim Vendim për hartimin e hartës zonale të Komunës së Lipjanit, Propozim Vendim për hartimin e projektit të strategjisë për zhvillim ekonomik lokal të Komunës së Lipjanit për periudhën 2018-2023, propozim Vendim për miratimin e Planit për mbrojtje e trashegimisë kulture dhe natyrore të Komunës së Lipjanit 2017 -2020, propozim Vendim për themelimin e dy vend gjuetie të përbashkëta në territorin e Komunës së Lipjanit. Ndërsa në fund të ketij u prezantua raporti i buxhetit dhe shpenzimi në bazë të burimit të mjeteve kategorive ekonomike dhe programeve Janar – Qershor 2017 për Komunën e Lipjanit./LipjaniPress.com//

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Qeverisje profesionale për Lipjanin me 144.

lipjanipress

Maqedoni – Nga 2.900 bursa vetëm 373 për studentët shqiptarë

lipjanipress

Çka do të thotë të kesh opozitë politike të përgjegjshme?

Granit

97 veta përfunduan provimin e Jurisprudencës

lipjanipress

Murat Jashari, i dyshuari kryesor për tentim-vrasjen e Vllasit

lipjanipress

Veseli: Do ta bëjmë ushtrinë për të garantuar të ardhmen e fëmijëve tanë

lipjanipress

I pari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ka uruar gjithë besimtarët islam muajin e shenjët të Ramazanit

lipjanipress

Në këto vende nuk do të ketë rrymë gjatë ditëve të ardhshme

lipjanipress

Nenkryetari per komunitete ne Komunen e lipjanit Z.Sefer Tasholli takon kryetarin e PDAK-së nëndega Gadime z.Afrim Limani dhe z.Maliq Danqi

lipjanipress

LDK-Lipjan: Smallusha i thotë PO kryetarit Imri Ahmeti dhe LDK-së

lipjanipress

Arifaj për iniciativën e Thaçit për pajtim: Ka ardhur koha për të vërtetën

lipjanipress

Sabit Pacolli:Tentim vrasja ndaj avokatit, Azem Vllasi, është një sulm ndaj drejtësisë në Kosovë.

lipjanipress
Skip to toolbar