LipjaniPress

Lipjan dhe në këto vende nesër do të ketë reduktime të rrymës

Lipjani

KEDS-i njofton të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike se nesër në disa zona të Kosovës do të ketë reduktime.
Sipas njoftimit të KEDS, këto do të jenë vendet ku do të ketë reduktime të energjisë elektrike:

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.03.2017 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

· Dalja 10 kV QMI (Kodi:41000011) prej orës 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: QMI, Univiersiteti Fama, Atlantiku grup, Hospital Kosova, Viva Fresh, Baki automobil, dhe Elektro Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e transformatorit të ri.

2.

Më 29.03.2017 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi:41000009) prej orës 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: zhvendosja e shtyllave të vjetra dhe vendosja e shtyllave të reja.

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.03.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranq, Peran, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1.

Arsyeja e ndërprerjes: kontrollimi dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

M[ 30.03.2017 në TS 35/10 kV Fushë- Kosova l do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Batllava-Kozmin (Kodi:10012009) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e Ujesjellsit .

Arsyeja e ndërprerjes: kontrollimi dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 30.03.2017 në TS 35/10 kV Fushë- Kosova ll do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shtepia e kulturës (Kodi:15018003) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes.

Arsyeja e ndërprerjes: kontrollimi dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 30.03.2017 në TS 35/10 kV Fushë Kosova l do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Hekurudhat e Kosovës (Kodi:15018013) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë.

Arsyeja e ndërprerjes: kontrollimi dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.03.2017 në TS 35/10 kV Sharr (Dragash) do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Bresana (Kodi:30036007) prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhë; Afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumështorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja.

Arsyeja e ndërprerjes: zëvendësimi i transformatorit të mbingarkuar.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 01,02.04.2017 në TS 110/10 kV Prizreni 1 do të ketë shkyçje totale prej orës 06:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana, lagjja Jeta e re, Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, rrugët: Zona e Pashtrikut, Sarajeva, Ortokolli, Lika, Ferizajit, Carraleva, Besnik Kastrati, Ohri, Bije Vokshi, Vetim Shala, Ali Hadri, Isa Boletini, Mihail Grameno, Jakup Ferri, Gjon Serreqi, Bedrush Qollaku, Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor, Ortakoll II, Abc-plast, Adnan Sh.pk. Dualos, Shpk Getoari, Vertigo, DPZ.Medina -1, Ing Biro, K.f.Getoari, Liria materila ndërtimor, Ntsh. Europrinty-2, Nsh. Liria-Prizren, Prizren Graf, Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym, Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: zëvendësimi i transformatorit të mbingarkuar.

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 28, 29, 30, 31.03.2017 në TS 110/10(20) kV Peja 2 do të shkyçet:

· Dalja 10/0.4 kV “Mobile Karagaq” (Kodi:51000008028) prej orës 07:00 deri në orën 11:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Loxhë dhe Mobile Karagaqi

Arsyeja e ndërprerjes: punimet e KOSTT-it.

2.

Më 28, 29, 30, 31.03.2017 në TS 110/10(20) kV Peja 2 do të shkyçet:

· Dalja 10/0.4 kV Farërat e Kungullit (Kodi:51000008027) prej orës 07:00 deri në orën 11:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Lubeniq.

Arsyeja e ndërprerjes: punimet e KOSTT-it.

3.

Më 30, 31.03.2017 në TS 110/10 kV Deqani do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orës 07:00 deri në orën 11:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osëdautaj,Tahirsylaj, Rexhametaj dhe Osmanajt.

Arsyeja e ndërprerjes: punimet e KOSTT-it.

Gjilan

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.03.2017 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi:62000011) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i shtyllave të vjetra dhe vendosja e shtyllave të reja

1.

Më 29.03.2017 në TS 35/10 kV Gjilani ll do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Kufca (Kodi:60061006) prej orës 07:30 deri në orën 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i shtyllave të vjetra dhe vendosja e shtyllave të reja.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.03.2017 në TS 110/35 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Beci (Kodi:80080010) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Kryetari Buja mbështetet fuqishëm nga strukturat e PDK-së në Kraishtë

lipjanipress

Une Florim Shala anetar i Kryesise se PDK-se – dega ne Lipjan, demantoj lajmin e meparshem te disa mediave

lipjanipress

Familja e Selatin Bajramit nga Medveci bëhet me shtëpi të re

lipjanipress

Kryetari Ahmeti ka pritur shefen e Zyrës së BE-së, Natalia Apostolova

lipjanipress

PDK e Lipjanit e pakënaqur me Projekt-Buxhetin e vitit 2018-2020

lipjanipress

Zgjedhjet i kushtojnë vendit 5 milionë euro, KQZ aprovon buxhetin

lipjanipress

Kurti: pas 11qershorit populli do ta ketë ndihmen tonë sikurese edhe bizneset tjera në Kosovë në mënyrë që ta rrisim punësimin e popullsisë dhe bugjetin e shtetit dhe zhvillimin e ekonomisë të vendit.(VIDEO+FOTO)

lipjanipress

KQZ-ja mund të mbetet pa kryetar

lipjanipress

Vihet gurëthemeli për ndërtimin e Shkollës së Mesme Profesionale “Adem Gllavica” në Lipjan

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti agjendën elektorale të takimeve me qytetarët e vazhdoj sonte në Kraishtë

lipjanipress

Investohet në Lipjan 385,000.00€ për ndërtimin dhe funskionalizimin e Zonës Ekonomike në Kërqevë(FOTO)

lipjanipress

I pari i Lipjanit Imri Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij po ashtu sot kanë vizituar punimet në Llugagji

lipjanipress
Skip to toolbar