Lipjanipress

Mali me borë në mes të Shkupit (VIDEO)

Lajme Maqedoni

Pylli-park në lagjen qendrore të Shkupit Gazi Baba disi në mënyrë të padrejtë është lënë pas dore nga banorët e Shkupit, si në mkuajt verorë, ashtu edhe në ato të dimrit.
Këto ditë ai duket si një skenë nga ndonjë përrallë dimërore dhe po vendosët që të bëni një shëtitje nëpër të do të ndjeheni si në mes të malit.

Facebook Comments

Related posts

HRW: Qeveria siriane kreu 8 sulme kimike në Aleppo (Video)

lipjanipress

Banorët e Kodrës së Trimave protestojnë për mungesë të energjisë elektrike (Video)

lipjanipress

Policia: Disa raste penale dhe 14 incidente të ndryshme gjatë zgjedhjeve

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli