LipjaniPress

Mirsad Tahiri: Roli pozitiv i përfaqsusve të Ashkalinjëve

Op/Ed

Roli pozitiv i përfaqsusve të Ashkalinjëve, në jetën institucionale politike dhe shoqërore
Roli pozitiv i përfaqsusve në Kosovë i komunitetit Ashkanli, çdo her në vazhdimësi ka dëshmuar përkushtim për avancimin e proceseve demokratike në Republiken e Kosovës. Përkundër sfidave dhe vështirësive që ata kan hasur dhe janë ballafaquar me at.
Përfaqsusit e Ashkalinjëve në Kosovë në për institucione çdoherë janë të angazhuar me qëllimin më të mirë për ndërtimin e shtetit të Kosoves dhe një shoqërie demokratike,me synim anëtarësimin e Republikes së Kosovës në Bashkimin Evropian dhe në Nato./Lipjanipress.com//

Mirsad Tahiri. Gazetar në programin e dytë Radio Kosovë

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Behxhet Pacolli nëse ia donë të mirën Kosovës e shqyrton pozicionin tuaj në këtë qeveri.

lipjanipress

Po duam punë, mjaftë me mashtrime

lipjanipress

Reflektime nga Pajtimet e Gjaqeve (Ismail Gashi)

lipjanipress

VARFËRIA DHE KUSHTET E JETESËS SË KOMUNITETIT ASHKALI

lipjanipress

SHPEND AHMETI DJE U SHFAQ REAL

lipjanipress

MIRSAD TAHIRI VIP ASHKANLIA NË KOSOVË (FOTO)

lipjanipress

NEVOJA PËR REFORMA NË DIPLOMACINË E KOSOVËS

lipjanipress

LVV-JA SI ÇDO PARTI TJETËR POLITIKE NË KOSOVË

lipjanipress

IKU KORREKTORI I FUTBOLLIT KOSOVAR

lipjanipress

“Në Lipjan fitoi Imri Ahmeti , jo LDK-ja !”

lipjanipress

Mirsad Tahiri:Kultura dhe vlera e komunitetit Ashkanli

lipjanipress

LAVDI PËR JETËN DHE VEPRËN E ISMET ASLLANIT (KOMANDAT PRAPASHTICA).

lipjanipress
Skip to toolbar