LipjaniPress

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Lipjanit

Lajme Lipjani

Njoftim

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Lipjanit se Drejtoria për Planifikim Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit ka hapur e-mailin kontaktues për qytetarë për t’ju lehtësuar atyre punën dhe marrjen e informative të ndryshme që kanë të bë me këtë Drejtori.
Nga data 12.02.2018 DPUMM do të pranoj të gjitha kërkesat për informata të ndryshme dhe në një afat sa më të shkurtër kohor do të ju përgjigjet.

e-mail: dpumm@rks-gov.net

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

Hoxha: Rruga drejt integrimit e vetmja alternativë

lipjanipress

Kryetari Imri Ahmeti sot vizitoi për së afërmi punimet në hapjen dhe zgjerimin e shtratit të lumit në Blinajë.

lipjanipress

Kthehet në rigjykim rasti i Oliver Ivanoviq-it

lipjanipress

ZHURMA PËR KRIMINELET SERB

lipjanipress

REAGIM: PDK – Dega Lipjan

lipjanipress

Vuciq: Mustafa s`më kthen përgjigje, me Kosovën do bëj atë që e ka bërë Titoja

lipjanipress

A është intervistuar Hashim Thaçi për krime të luftës? (Video)

lipjanipress

Parlamenti në Zvicër ndryshon statusin e azilkërkuesve

lipjanipress

Deda: Partia jonë në maj del me kandidatin për Prishtinë

lipjanipress

Grupi i Kumanovës dënohet me 746 vjet burg

lipjanipress

Kryetari Ahmeti ka pritur kolonelin e KFOR-it Italian Danile Bajata

lipjanipress

Komuna e Lipjanit njofton organizatat joqeveritare

lipjanipress
Skip to toolbar