LipjaniPress

PDK dega në Lipjan sot me datë 03.10.2017, ka paraqitur Kallzim penal në Prokurorinë themelore në Prishtinë kundër Adem Duriqit, Drejtor i Drejtoratit për Prokurim, Komuna e Lipjanit.

Lajme Lipjani Zgjedhjet 2017

Qëllimi i kallzimit penal është pretendimi se i lartëcekuri në kundërshtim me nenin 38 të Ligjit për Prokurim Publik 04L/042, i ndryshuar me Ligjin 04/L237, Ligjin 05/L068 dhe Ligjin 05/L092, ka nënshkruar vazhdimin e kontratës kornizë me operatorin ekonomik DPZ ”Suzuki” nga Miradia e Epërme për servisimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve zyrtare të komunës së Lipjanit, pas skadimit të afatit 36 mujor, afat i cili në asnjë mënyrë nuk lejohet të vazhdohet bazuar në nenin 38 të Ligjit për Prokurim Publik të lartëcekur.
Ne pretendojmë se z. Adem Duriqi ka kryer vepër penale të paraparë me nenin 422 të KPRK-së, ku duke shfrytëzuar autoritetin zyrtar ka tejkaluar kompetencat me qëllim të krijimit të dobisë pasurore për vete apo për personin tjetët apo t’i shkaktoj dëm personave tjerë të cilët potencialisht do të kryenin këto shërbime nëse do të kishte ndonjë procedurë të mirëfilltë të prokurimit.

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

50 euro gjobë për shoferët që s’e kanë me vete Raportin Evropian të Aksidenteve [video]

lipjanipress

Mbi 3 milion euro investime në Komunën e Lipjanit

lipjanipress

SPANJA MUND TA NJOH KOSOVËN, POR KUNDËRSHTON SHKËMBIMIN E TERRITOREVE

Rexhep Isufi

Mediat serbe: Thaçi do t’ua japë para deputetëve serbë për të votuar për ushtrinë

lipjanipress

Gënjen “Srbija Danas”: Kosova po furnizohet me aeroplanë e tanke nga Erdogani

lipjanipress

HIERARKIA E KRIMIT NË KOSOVË(VIDEO)

lipjanipress

Dy kosovarë në Kongresin amerikan (FOTO)

lipjanipress

Zyrtari i EULEX’it: Sistemi i drejtësisë të jetë llogaridhënës kur bën gabime

lipjanipress

Komisioni për matjen e territorit nesër publikon raportin, nuk i bën përshtypje dorëheqja e Humollit

lipjanipress

Kosova ka vite që ka zënë vend në diplomacinë e Rusisë, thotë Lauka

lipjanipress

Kraishta dhe Varigoci me LDK-në për kryeministrin në ardhje Prof.Dr. Avdullah Hoti

lipjanipress

I ati i Ramush Haradinaj shpreh gëzimin për 17 Shkurtin dhe mërzinë për djalin

lipjanipress
Skip to toolbar