Lipjanipress

Turqi: Zyrtarët policorë që martohen me shkelës të kurorës e humbin punën

Lajme

Turqia e ka lëshuar një dekret të gjendjes së jashtëzakonshme që do të thotë se zyrtarët e sundimit të ligjit, përfshirë zyrtarët e sigurisë, policët dhe zyrtarët e rojës bregdetare, mund ta humbin punën nëse martohen me shkelës të njohur të kurorës.

Ky nën i legjislacionit të ri, i shpallur të hënën, thekson se zyrtarët shtetërorë të sundimit të ligjit nuk mund “ta martojnë qëllimisht një persona i cili njihet për tradhti bashkëshortore, apo të qëndrojnë të martuar, apo të vazhdojnë të jetojnë me një person të tillë,” transmeton Express.

Kjo shkelje është e dënueshme me deri në 24 muaj suspendim nga puna.

Ky dekret po ashtu mbulon rregullat të rrepta për prije dhe lojëra fati “si shkuarja në vende që do ta rrënonin reputacionin, si dhe shpenzime jashtë mase jashtë detyrës”./Express

Facebook Comments

Related posts

Të gjithë të interesuarit, dashamirësit e librit, janë të mirëseardhur të marrin pjesë në Ceremoninë e promovimit të librit, “Me Forcen e Shpirtit” me personazh z. Islam Behxhet Pacolli

lipjanipress

Lulzim Rrustemi: Shumë shpejt do ta thërrasim mbledhjen e Kuvendit të Komunës (VIDEO)

lipjanipress

Komunat ku udhëheqin koalicionet

lipjanipress
Albanian
Kalo te paneli